Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 noiembrie 2011

Liga Nationala de handbal masculin : HC Odorhei - HCM Constanta 32-34 (16-16)

Ieri, la Odorhei, in cadrul Ligii Nationale la handbal masculin a avut loc derbyul campionatului dintre  echipa gazda, vicecampioana tarii  si campioana tarii si totodata reprezentanta Romaniei cu succes in grupele Ligii Campionilor, HCM Constanta partida ce conteaza pentru etapa cu numarul opt. Campioana condusa de pe margine de Alexandru Buligan si Eden Hairi dupa ce in sfarsit consiliul de administratie a acceptat demisia antrenorului Ion Craciun a aliniat urmatorul "sapte" : Mihai Popescu - Sorin Ghionea, Nikolaus Riganas, Iuliu Csepreghi, Marius Novanc, Alexandru Simicu si George Buricea.
Dupa cum era de asteptat partida a debutat intr-o nota de echilibru cu rasturnari de scor ambele echipe trecand rand pe rand la conducere astfel ca la pauza scorul era egal 16-16.  Oaspetii incep in forta repriza a doua si vor prelua intiativa conducand cu 19-17 min.33. Diferenta creste la 25-20 in minutul 39 pentru ca in minutul 45 sa se inregistreze cea mai mare diferenta intre cele doua echipe scor 30-23 in favoarea HCM-ului. Harghitenii incearca sa se apropie si reusesc sa reduca pas cu pas diferenta pe tabela de marcaj dar experienta  campionilor si-a spus cuvantul astfel ca dupa 60 de minute de joc victoria a revenit campioanei en titre HCM Constanta cu scorul de 34-32 (16-16).
Pentru HCM Constanta au evoluat Ionut Rudi Stanescu 6 aruncari aparate din 16 de aruncari din care 1 de la 7 metri, Mihai Popescu (10/32 printre care si o lovitura de la 7 metri), Iuliu Csepreghi 10 goluri din 13 aruncari, Marius Stavrositu (6/7), Alexandru Simicu (5/6), Sorin Ghionea (5/8 1 din 7 metri), Marius Novanc (2/3), George Buricea (2/6), Marius Sadoveac (1/2), Cseke Onyejekwe (1/2) . Au mai evoluat la HCM Constanta Marius Criciotoiu si Alexander Adzic.Cu aceasta victorie "tomitanii" isi consolideaza pozitia de lider in clasament avand 16 de puncte. 

Niciun comentariu:

Insportline