Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 noiembrie 2011

Divizia A1 la volei masculin : CVM Tomis Constanta - Unire Dej 3-0 (25-20, 25-23, 25-16)

Aseara, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, în cadrul etapei a-VIII-a a Campionatului National de volei masculin Divizia A1, s-au intalnit echipa gazda, CVM Tomis Constanta si Unirea Dej.
“Marinarii" condusi de pe margine de antrenorii bulgarii Martin Stoev şi Victor Karagyozov au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Juan Carlos Blanco (coordonator), Dragos Pavel (extrema), Florin Voinea (extrema), Fabian Birău (centru), Philip Maiyo (universal), Radu Began (capitan,centru) şi Vladislav Ivanov pe postul de libero. Cu britanicul Mark Plotyczer reaccidentat si mai vechea accidentare a extremei Kostadin Stoykovtomitanii constantenii au trebuit sa evolueze din nou intr-o formula improvizata. Asa stand lucrurile Tomisul a avut din nou pe banca de rezerve doar 4 jucatori Spanu, Lescov, Zahar şi Mihăilă.
In primul set "marinarii" conduc cu 8-5,13-6 si 16-9. Dupa al doilea time-out tehnic ardelenii incearca sa reintre apropiindu-se la 21-18 dar experienta tomitanilor  si-a spus cuvntul si constantenii isi vor adjudeca setul cu scorul de 25-20.
Inceputul setului al doilea apartine oaspetii cre conduc cu 5-3 dar gazdele revin si conduccu 8-6 la primul time-out tehnic distantandu-se apoi la 11-8. Transilvanenii revin si vor conduce cu 16-15 si 19-18 insa gazdele mai concentrate pe finalul setului reusesc sa-l castige cu 25-23.
Inceputul setului al treilea are o desfasurare identica cu cel anterior dejenii conducand cu 2-0  dar constantenii intorc rezultatul si vor conduce cu 8-5 la primuol time-out tehnic. De aici tomitnii pun stpanire pe joc castigand setul cu 25-16 si implicit meciul cu 3-0.
Voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu nu mai putin de 6 dintre acestea transformandu-se in puncte pentur adversar in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 6 de puncte prin acest procedeu.
Dupa aceasta victorie CVM Tomis Constanta acumuleaza 19 puncte si se mentine pe locul 3 in clasamentul Diviziei A1, dupa liderul Remat Zalau, cu 23 puncte si VCM LPS Piatra Neamt cu 20 puncte.

Niciun comentariu:

Insportline