Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 noiembrie 2011

Liga Campionilor la volei feminin : CSV 2004 Tomis Constanta - Azerrail Baku 0-3 (19-25, 18-25, 22-25)

Aseara, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, in prezenta a 1.500 de spectatori  campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta, a primit replica echipei azere Azerrail Baku intr-o partida contand pentru Grupa D a Ligii Campionilor la volei feminin.
Echipa constănţeană aflata la debutul ei in aceasta prestigioasa competitie a fost repartizata in grupa D alaturi de Azerrail Baku castigatoarea Challenge Cup de anul trecut, echipa turca Vakifbank TTelekom Istanbul detinatoarea an titre a trofeului Ligii Campionilor si italencele de la Volley Bergamo echipa la care evolueaza constanteanca Iuliana Nucu castigatoarea campionatului Italiei si a 7 editii a Champions League ultima data in editia 2009-2010.
Asa stand lucrurile antrenorul principal Darko Zakoc si secundul Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga (coordonator) - Claudia Gavrilescu (centru,capitan), Cristina Cazacu (extrema), Elena Butnaru (centru), Jovana Vesovic (universal), Teneva (extrema),  şi Vujovic - libero.
Primul set debuteaza surprinzator avandu-le la conducere pe "sirene" cu 1-0 si 4-3. La acest scor brigada de arbitri din Bulgaria, "prietenii nostrii de la sud de Dunare" - "нашите приятели" - la o mingie cazuta in terenul oaspetelor se fac ca nu observa si astfel in loc de 5-3 pentru gazde este 4-4 si echilibrul se rupe azerele conducand cu 12-5, 16-9 si 22-13. Schimbarile efectuate de Zakoc  Zakreuskaya in locul lui Teneva, Zarkova in locul lui Butnaru si Bogmatser in locul lui Neaga aduc un reviniment in tabara tomitana  dar prea tarziu pentru ca oaspetele isi adjudeca primul set cu scorul de 25-19 dupa 24 de minute de joc.
In setul al doilea dobrogencele conduc cu 5-3 si 8-5 dupa care la al doilea time-out tehnic jucatoarele din Baku au un avantaj minin de 16-15. La acest scor Zakoc face o greseala scotand-o din teren pe Cazacu cea mai buna jucatoare a campioanei si o introduce pe Alexandra Trica pentru a fortifica apararea  dar aceasta din urma greseste  cateva preluari si scorul devine 20-15 pentru azere care isi adjudeca setul cu 25-18 dupa 23 de minute de joc.
Inceputul setului trei este similar cu al doilea tomitanele conducand 2-0, 9-8 si 15-14 dupa care pacatuiesc din nou la preluare fapt ce duce scorul sa fie in favoarea oaspetelor si sa castige ulterior setul cu 25-22 si implicit meciul cu 3-0.
Din nou constantencele au pacatuit la preluare dar si la capitolul serviciu au stat destul de slab cu 7 servicii transformate in puncte pentru dversar. In schimb jucatoarele care au format blocajul pe fileu au reusit 6 puncte pretioase pentru Tomis Constanta.


Niciun comentariu:

Insportline