Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 noiembrie 2011

Perechea Tecau,Lindstedt invingatoare in doua seturi scor 7-6(8-6),6-1 in fata perechii indiene Mahaesh Bhupthi, Leander Paes la debutul lor la Turneul Campionilor de la Londra.

La Londra, in Marea Britanie, sub denumirea de "Barclay ATP World Tour Finals", in perioada 20-27 noiembrie pe suprafata indoor, se desfasoara turneul campionilor la tenis masculin atat la simplu cat si la dublu.

In competitia de dublu participa cele mai bune 8 perechi impartite in doua grupe. Astfel perechea romano-suedeza Horia Tecau, Robert Lindstedt debutanti la o astfel de intrecere cotati ca favoriti numarul 6 la castigarea turneului au fost repartizati in grupa A alaturi de fratii Bob si Mike Bryan (USA, fav.1), perechea indiana Mahaesh Bhupthi, Leander Paes (fav.4) si perechea austriaco-germana Jurgen Meltzer, Philipp Petzschener (fav.8).
In prima partida a grupei desfasurata astazi Horia si Robert i-au intalnit pe indienii Bhupthi si Paes.
In primul set se merge cap pana la scorul de 4-4 cand pe serviciul indienilor dublul romano-suedez va beneficia de 3 mingii de break reusind sa o fructifice pe ultima dintre ele. Bhupathi si Paes nu cedeaza si realizeaza rebreakul si cu ajutorul lui Tecau care la ultima mingie a facut o dubla greseala. Dupa aceea fiecare isi va castiga serviciul astfel ca se junge in tiebreak unde indienii au dou mingii de set la scorul de 6-4 dar Tecau si Lindstedt revin si castiga tiebreakul cu 8-6 si implicit setul cu 7-6 dupa o ora de joc. 
Cu ascendentul moral al cstigarii primului set dublul romano-suedez defilez in setul al doilea care il va castiga dupa 27 de minute de joc cu scorul de 6-1 dup ce in prelabil au reusit si doua breakuri.
Pentru acesta victorie Tecau si Lindstedt au fost rasplatiti cu un cec in valoarea de 22.500 $ fiecare.

Niciun comentariu:

Insportline