Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 noiembrie 2011

Echipajul de bob 2 persoane Nicolae Istrate, Florin Cezar Craciun a obtinut locul 8 in etapa a-II-a Cupei Europei de la Konigssee

La sfarsitul saptamanii trecute la Konigssee, in Austria, in cadrul Cupei Europei la bob 2 persoane au avut loc intreceri atat la masculin cat si la feminin.
Astfel in zona rezervata intrecerilor de bob, pe pista cu lungime de 1.250 metri  s-au desfasurat cele doua manse ale intrecerii masculine de bob 2 persoane din cadrul cursei a-II-a Cupei Europei.
In prima zi Romania a avut trei echipaje: Romania 1 (Nicolae Istrate, Florin Cezar Craciun), Romania 2 (Andreas Neagu, Ionut Marian Iorga) si Romania 3 (Dorin Alexandru Grigore, Danut Stancu).
Dupa primele 2 manse echipajul  Romania 1 (Nicolae Istrate, Florin Cezar Craciun) a obtinut un timp de 1:41,45 minute terminand cele doua manse la 0,94 secunde in spatele liderului ocupand locul 11 dupa prima zi.
In ziua a doua sportivii nostrii si-au imbunatatit performanta obtinand un timp de 1:41,47 minute terminand cele doua runde pe locul 8 la 0,85 secunde in spatele liderului mansei.
Celelalte doua echipaje Romania 2 (Andreas Neagu, Ionut Marian Iorga) a ocupat vineri locul 25 iar sambata intr-o alta componenta (Andreas Neagu, Cludiu Madalin Rusu) au evoluat mai bine terminand intrecerea pe locul 19 iar Romania 3 (Dorin Alexandru Grigore, Danut Stancu) in prima zi dupa prima mansa au ocupat locul 35 iar sambata intr-o alta formula (Dorin Alexandru Grigore, Ionut Marian Iorga) a obtinut acelasi loc.
Duminica in intrecerea de bob patru persoane Romania a prticipt cu 2 echipaje.
Astfel Romania 1 (Istrate, Peptea, Otava si Craciun)  a ocupat la finalul celor doua manse locul 18 cu un total de 1:40,13 minute la 1,18 secunde de invingator cursei.
Echipajul Romania 2 (Neagu, Rusu, Iorga, Moldovan) a terminat intrecerea pe locul 30 din 37 de echipaje participante.
In intrecerea similara feminina contand pentru a-II-a etapa a Cupei Europei echipajul Romania 1 format din Carmen Tronescu, Cristine Spatar in prima zi a terminat intrecerea dupa cele doua runde pe locul 16 cu timpul total de 1:45,49 minute la 2,55 secunde de invingatoare. In ziua  doua a cazut un loc terminnd cursa cu timpul total de 1:46,96 minute la 2,77 secunde de invingatoare.
Echipajul Romania 2 (Maria Adela Constantin, Madalina Georgiana Vlad) dupa prima zi a obtinut timpul de 1:45,86 minute (locul 17) iar in ziua a doua a termint intrecerea pe locul 14 cu timpul de 1:45,79 minute .
Romania 3 avandu-le in componenta pe Eugenia Oana Diaconu si Andree Ciobanu in prima zi au fost descalificate iar in  doua zi au terminat pe locul 18 cu timpul de 1:47,84 minute la 3,65 secunde de castigatorea intrecerii.

Niciun comentariu:

Insportline