Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 noiembrie 2011

Internationalul roman pilierul Petrisor "Pepe" Toderasc la al doilea eseu pentru echipa sa

Sambata in etapa cu numarul noua a PRO D2 (liga a doua franceza de rugby) echipa internationalului roman, pilierul  stanga Petrisor "Pepe" Toderasc, La Rochelle, evoland acasa pe "Stade Marcel Deflandre" in compania echipei oaspete RC Narbonne a invins cu scorul de 54-10 (19-3). Toderasc a inceput partida ca rezerva fiind introdus pe parcursul reprizei a doua cand a reusit sa inscrie un eseu pentru echipa sa in minutul 74.

Petrisor "Pepe" Toderasc si-a prelungit contractul cu gruparea franceza echipa ce activeaza acum in PRO D2 (liga a doua franceza de rugby) pentru inca un an.
Internationalul roman acum in varsta de 31 de ani, 185 centimetri si 116 kg, care a imbracat de 46 de ori tricoul nationalei "frunzei de stejar" s-a transferat la gruparea franceza din 2010 timp in care a a purtat tricoul galben-negru al echipei sale in 31 de partide din care in 21 ca titular si pentru care ieri a inscris primele sale puncte.
"Pepe" Toderasc s-a transferat in anul 2004 in Franta evoluand un sezon pentru Oyonnax. In 2005 s-a transferat la Brive pentru care timp de 4 ani a evoluat in 40 de partide din care in 24 ca titular.

Niciun comentariu:

Insportline