Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 noiembrie 2011

Divizia A1 la volei masculin : Remat Zalau - CVM Tomis Constanta 3-1 (25-16, 16-25, 25-18, 28-26)

Aseara, la Zalau, în cadrul etapei a-VII-a a Campionatului National  de volei masculin Divizia A1, s-au intalnit echipa gazda, campioana tarii REMAT Zalau  si CVM Tomis Constanta .
“Marinarii" condusi de pe margine de antrenorii bulgarii Martin Stoev şi Victor Karagyozov au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Juan Carlos Blanco (coordonator), Dragos Pavel (extrema), Florin Voinea (extrema), Fabian Birău (centru), Philip Maiyo (universal),Radu Began (capitan,centru) şi Vladislav Ivanov pe postul de libero. Cu universalul Philip Maiyo Philip Maiyo revenit la echipa vineri dupa ce a participat la funerariile tatalui sau, britanicul Mark Plotyczer reaccidentat si mai vechea accidentare a extremei Kostadin Stoykovtomitanii au trebuit sa evolueze din nou intr-o formula improvizata. Asa stand lucrurile Tomisul a avut din nou pe banca de rezerve doar 3 jucatori Lescov, Zahar şi Mihăilă.
In primul set "marinarii" sunt de nerecunoscut cu greseli la serviciu, la preluare dar si atacuri care nu si-au atins tinta sunt condusi cu 5-1,8-3,16-9,22-12 si vor ceda setul cu scorul de 25-16.
Inceputul setului al doilea este echilibrat oaspetii conducand cu 8-6 la primul time-out tehnic.Dobrogenii evolueaza din ce in ce mai bine iar pe serviciul lui Birau si cu un blocaj execelent reusesc sa se desprinda la 16-8 si apoi 22-12. Ardelenii incearca o revenire dar diferenta mare face ca scorul final in partialul al doilea sa fie 25-16 in favoarea constantenilor.
Setul al treilea are o desfasurare identica cu primul zalaoanii conducand cu 8-3, 13-6 si 15-9 moment in care Martin Stoev face cateva schimbari. Ii introduce pe Mihaila, Lescov si Zahar in locul lui Pavel, Blanco si Maiyo si rezultatele se vad tomitanii apropiindu-se la 16-12. Dupa time-outul tehnic campionii revin in meci si se vor distanta la 22-16 pentru ca sa incheie setul cu scorul de 25-18.
Dupa cum debuteaza partialul al patrulea 9-6 si 11-7 se parea ca vom asista la un nou set castigat foarte usor de gazde dar oaspetii reusesc sa intoarca spectaculos si vor conduce la al doilea time-out tehnic cu 16-14. Rematul echilibreaza si de la 17-17 se va merge cap la cap pana la 23-23 cand "marinarii" vor beneficia de 3 mingii de set care ar fi adus egalitatea pe tabela de marcaj dar si cel putin un punct insa ardelenii mai concentrati reusesc sa incheie setul cu scorul de 28-26 si meciul  cu 3-1 dupa o ultima greseala la preluare chiar a liberoului Tomisului internationalul bulgar Ivanov.
Voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu nu mai putin de 11 dintre acestea transformandu-se in puncte pentur adversar in schimb blocajul si-a facut datoria reusind 21 de puncte (25% din totalul punctelor realizate) prin acest procedeu.
Dupa aceasta infrangere CVM Tomis Constanta ramane cu 16 puncte si a coborat pe locul 3 in clasamentul Diviziei A1, dupa liderul Remat Zalau, cu 21 puncte si VCM LPS Piatra Neamt cu 17 puncte.

Niciun comentariu:

Insportline