Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 februarie 2011

Capat de drum la Acapulco pentru Madalina Gojnea si Sorana Cirstea

La Acapulco, in Mexic, sub denumirea de "Abierto Mexicano Telcel", in perioada 21-27 februarie, pe o zgura, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $.
Singurele reprezentante ale Romaniei in proba de simplu au parasit turneul dupa turul II al intrecerii.
Madalina Gojnea in varsta de 23 de ani, locul 172 in ierarhia WTA, intrata pe tabloul principal dupa ce a fost nevoita sa treaca de furcile caudine ale calificarilor a intalnit-o in turul II al intrecerii pe spaniola Carla Suarez Navarro  favorita numarul 7 a turneului. Suarez in varsta de 22 de ani, locul 58 in ierarhia WTA, a trecut dupa 82 de minute de joc de romanca cu scorul de 6-4,6-3. Intr-0 alta partida
Sorana Cirstea in varsta de 20 de ani actualmente pe locul 94 in ierarhia WTA a intalnit-o in runda cu numarul doi a competitiei pe iberica Laura Pous -Tio, in varsta de 26 de ani, locul 85 in clasamentul WTA. Dupa doar o ora de joc victoria a revenit din pacate spaniolei cu scorul de 6-2,6-1.
Pentru participarea la acest turneu Gallovits si Halep au fost rasplatite cu un cec in valoare de 2.950 $ si 30 de puncte WTA.

Niciun comentariu:

Insportline