Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 februarie 2011

Sorana Cirstea debut cu dreptul la Acapulco

La Acapulco, in Mexic, sub denumirea de "Abierto Mexicano Telcel", in perioada 21-27 februarie, pe o zgura, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $.
Romaniei este reprezentata in aceasta competitie de simplu de catre Sorana Cirstea, Simona Halep, Edina Gallovits si Madalina Gojnea. 
Cirstea in varsta de 20 ani, actualmente pe locul 94 in clasamentul WTA, a evoluat in runda inaugurala a intrecerii in compania austriecei, Patricia Mayr Achleiter.
Mayr in varsta de 24 de ani, jucatoare d emana dreapta, participanta in turneele profesioniste din anul 2003 se afla actualmente pe locul 103 in ierarhia WTA.
Dupa 77 de minute de joc victoria a revenit Soranei cu scorul de 6-2, 6-4. Pentru accederea in faza urmatoare a competitiei Cirstea are asigurat un cec in valoare de 2.950 $ si 30 de puncte WTA.
In turul II competitiei va juca cu invingatoarea din partida Simona Halep (fav.5) si Laura Paus Tio (Spania).
Gallovits o va intalni in primul tur pe favorita numarul 3 a turneului unguroaica Greta Arn.
In calificarile pentru participarea pe tabloul principal al turneului mexican au luat parte si trei romance : Irina Begu (fav.8), Raluca Ioana Olaru si Madalina Gojnea.
Dintre acestea doar Gojnea a reusit calificarea pe tabloul principal invingand-o in ultimul tur (turul III) pe frantuzoaica Stephanie Forez Gacon cu scorul de 6-2,6-1.

Niciun comentariu:

Insportline