Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 februarie 2011

Dublul Hanescu-Tecau invingator la Acapulco

La Acapulco, in Mexic, sub denumirea de "Abierto Mexicano Telcel", in perioada 21-27 februarie, pe o zgura, s-a desfasurat un turneu de tenis rezervat atat fetelor cat si baietilor.

Dupa ce a parasit destul de rapid proba de simplu Victor Hanescu s-a alaturat lui Horia Tecau in competitia de dublu. Perechea Tecau - Hanescu formata special pentru a se suda in vederea partidei de Cupa Davis de saptamana viitoare din Argentina a dat lovitura. Dublul romanesc nu mai castigase un turneu din 2009 de la Sttutgard iar ultima aparitie impreuna la un turneu a fost in noiembrie 2010 la Valencia. Horia si Tecau in cele 3 partide disputate nu au pierdut nciun set iar in finala au trecut rapid dupa doar 59 de minute de joc de perechea braziliana Marcelo Melo, Bruno Soares cu scoruld e 6-1,6-3. De remarcat faptul ca perechea "cariocas" era castigatoarea a doua turnee de anul acesta de la Costa del Sauipe si Santiago. Penru aceasta victorie compatriotii nostrii au fost recompensati cu un cec in valoare de 78.000 $ si 500 de puncte ATP.
"Aceasta a fost o săptămână mare pentru noi, vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat şi sper să ne întoarcem anul viitor", a spus un fericit Victor Hanescu.

Niciun comentariu:

Insportline