Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 februarie 2011

Dulgheru in turul II la "Dubai Duty Free Championships" in Emiratele Arabe Unite

n perioada 14 - 20 februarie, la Dubai, in Emiratele Arabe Unite, sub denumirea de "Dubai Duty Free Championships", pe o suprafata hard-decoturf, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat  fetelor cu premii totale in valoare de 2.060.000 $.
Singura reprezentanta a Romaniei in aceasta competitie de simplu este Alexandra Dulgheru.
Dulgheru
in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 29 in clasamentul WTA, a evoluat in runda inaugurala a intrecerii in compania reprezentantei Marii Britanii, Elena Baltacha. Baltacha nascuta la Moscova, in Rusia, in varsta de 24 de ani (fica fostului jucator al echipei Dinamo Kiev din anii 80 si component al nationalei URSS din aceeasi perioada), actualmente pe locul 57 in ierarhia generala a WTA jucatoare de mana dreapta participanta in turneele profesioniste din anul 2003.
Dupa 112 de minute de joc victoria a revenit Alexandrei cu scorul de 7-6(7-3), 6-4. Pentru accederea in faza urmatoare a competitiei Dulgheru are asigurat un cec in valoare de 10.575$ si 70 de puncte WTA. In turul II competitiei va juca cu invingatoarea din partida Shahar Peer (Israel, Fav.9) - Maria Jose martinez Sanchez (Spania).

Niciun comentariu:

Insportline