Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 februarie 2011

Marius Tincu eseu pe "Aime Giral" pentru USA Perpignan in etapa a-XVIII-a a Top 14

 La sfarsitul saptamanii  trecute  au continuat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a optsprezecea etape.
Vicecampioana Frantei, USA Perpignan, evoluand acasa, in fata propriilor suporteri pe arena "Aime Giral" in compania echipei vizitatoare, SU Agen, a terminat partida invingatoare cu scorul de 31-18 (12-10).
La gazde internationalul roman flankerul Ovidiu Tonita a absentat fiind convocat la nationala "frunzei de stejar" pentru partida cu selectionata Ucrainei de la Kiev din cadrul Cupei Europene a natiunilor.
Celalalt roman din lotul catalanilor l-am numit aici pe taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu, declarat de catre suporteri si specialisti cel mai bun jucator roman alaturi de Daniel Carpo, a fost titular in acaesta partida reusind sa puncteze pentru echipa prin eseu.
In minutul 36 al partidei dupa o lovitura de pedeapsa trimisa in "22" advers Marius Tincu executa tusa care este receptionata perfect de catre coechipierii sai .
Pachetul de inaintare al gazdelor formeaza imediat un molul rulant care va patrunde pana in terenul de tinta advers unde Tincu indeplineste o simpla formalitate culcand balonul in terenul de tinta al celor de la Agen.
Marius Tincu se afla la eseul cu numarul cinci pentru echipa sa de la venirea sa la Perpignan in anul 2005. De atunci, Marius Tincu, in varsta de 32 de ani, 180 cm si 110 kg, a disputat 77 de partide din care 50 ca titular pentru echipa sa in Top 14 si 23 de partide in Heineken Cup din care in 13 a evoluat ca titular.

Niciun comentariu:

Insportline