Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 februarie 2011

Madalina Gojnea in turul II ala Acapulco. Halep si Gallovits eliminate.

La Acapulco, in Mexic, sub denumirea de "Abierto Mexicano Telcel", in perioada 21-27 februarie, pe o zgura, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $.
Dupa ce luni Romaniei Sorana Cirstea a fost prima romanca intrata in concurs , ieri a fost randul Simonei Halep, Edinei Gallovits si Madalinei Gojnea  sa intre in concurs.
Edina Gallovits in varsta de 26 de ani actualmente pe locul 76 in ierarhia WTA a intalnit-o in prima runda a intrecerii pe unguroaica Greta Arn,favorita numarul 3 a turneului, in varsta de 31 de ani, locul 59. Dupa 96 de minute de joc victoria a revenit maghiarei cu scorul de 6-4,6-4.
Simona Halep in varsta de 19 ani, actualmente pe locul 61 in clasamentul WTA, a evoluat in runda inaugurala a intrecerii in compania ibericei Laura Paus Tio. Spaniola in varsta de 26 de ani,  actualmente pe locul 59 in ierarhia WTA a obtinut victoria dupa 173 de minute de joc cu scorul de 6-3, 6-7 (4-7),6-3 astfel ca mult asteptatul duel dintre Sorana si Simona din turul II nu a mai avut loc.
Pentru participarea la acest turneu Gallovits si Halepau fost rasplatite cu un cec in valoare de 1.725 $ si 1 punct WTA.
Madalina Gojnea in varsta de 23 de ani, locul 172 in ierarhia WTA, intrata pe tabloul principal dupa ce a fost nevoita sa treaca de furcile caudine ale calificarilor a intalnit-o in primul tur pe tabloul principal pe cehoiaca Krstyna Pliskova beneficiara unui wild card din partea organizatorilor.Pliskova in varsta de 18 ani, locul 203 in clasamentul WTA nua rezistat decat 63 de minute in fata Madalinei care a invins-o cu scorul de 6-4,6-1.
Gojnea o va intalni in turul urmator pe spaniola Carla Suarez Navarro  favorita numarul 7 a turneului.

Niciun comentariu:

Insportline