Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 noiembrie 2010

Alexandru Csepreghi : "Suntem suficient de puternici pentru a atinge obiectivul nostru acele de a depasi faza grupelor"

Alexandru Csepreghi, in varsta de 23 de ani, interul stânga al campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, a acordat un interviu celor care administreaza site-ul www.eurohandball.com (site-ul oficial al Federatiei Europene de Handbal).

Reporter ehfCL.com: HCM Constanta si HC Sankt Petersburg au înregistrat doar o victorie fiecare până în prezent. Cum a-ţi descrie adversarul pe care-l veti intalni această săptămână?
Alexandru Csepreghi: Sankt-Petersburg HC va fi un adversar dificil foarte difiicl, pentru ca in VELUX Liga Campionilor EHF nu veţi găsi echipe slabe. Din punct de vedere fizic, acestia sunt foarte puternici şi au un antrenor foarte bun. Am studiat toate jocurile lor şi le-am identificat si punctele slabe.

ehfCL.com: O noua înfrângere, joi, ar ruina sansele de a avansa lin runda urmatoare?
Alexandru Csepreghi: Da, de aceea nu avem de ales si trebuie sa castigam acest joc. Constanţa a avut un program dur, iar un meci ca acesta poate decide in mare masura care echipă care echipa se va califica mai departe in faza urmatoare a competitiei. Vom face tot ce putem pentru a ne califica pentru al doilea an consecutivîn această fază, iar eu consider echipa noastra suficient de puternica si matura pentru a face tacest pas.

ehfCL.com: HCM Constanţa va încerca ceva special în scopul de a surprinde formatia rusă 

Alexandru Csepreghi: Nu cred că ceste nevoie de ceva special pentru a câştiga acest joc. Cheia este apărarea. Dacă vom reuşi să ne aparam bine şi să oprească atacurile lor în mod corespunzător, luam o optine serioasa pentru castigarea meciului. Mai mult decât atât, atacurile rapide sunt o altă caracteristică importantă în jocul nostru. Eu îndrăznesc să spun că, dacă, ne apăraram foarte bine iar atacurile noastre sunt rapide si eficiente, nu putem pierde acest meci.

ehfCL.com: Ai spus că ai avut un început prost în acest an in VELUX Liga Campionilor EHF. Care sunt principalele motive ale acestei caderi în jocul echipei?
Alexandru Csepreghi: Moartea tragică a antrenorului nostru Zoran Kurteš "a fost un soc foarte puternic pentru noi toţi. A fost dificil sa ne recuperam mental după acest eveniment, dar am reuşit să depăşim această problemă înainte de începerea sezonului.
De asemenea, noul nostru antrenor, Jovica Cvetkovic, a schimbat complet jocul nostru şi au fost momente  (vezi meciul cu Croatia Zagreb) când eram debusolati.
În cele din urmă, domnul Cvetkovic a fost demis şi Eden Hairi (fostul antrenor secund de pe vremea lui Zoran Kurtes) a fost instalat ca antrenor principal. Această schimbare ne-a revigorat, noul antrenor reveninid la vechile scheme si tactici pe care le utilizam atunci cand eram antrenati de catre Zoran Kurtes.
Acum cu un moral ridicat încearcă să câştigam fiecare joc, indiferent dacă jucam împotriva ultimei echipa clasate din campionatul România sau  mult mai titratei echipe Ciudad Real.
Eu pot doar să adaug că acum mi-am regăsit echilibrul mental şi ca încearcăm să ajungem la forma pe care am avut-o in editia trecuta a VELUX Liga Campionilor EHF.

Niciun comentariu:

Insportline