Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 noiembrie 2010

Club Volei 2004 Tomis Constanta - CSM CSS Terezianum Sibiu 3-0 (6, 21, 12) in etapa a-V-a Diviziei A1 la volei feminin

Astazi in Sala Sporturilor din Constanta, a avut loc un cuplaj voleibalistic. In prima partida fetele de la CV Tomis 2004 Constanta au primit replica ardelencelor d ela CSM Sibiu in cadrul etapei a-V-a a Campionatului National Divizia A1 la volei feminin.

“Sirenele” conduse de pe margine de catre antrenor principal Darko Zakoc si de Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga (coordonator) - Claudia Gavrilesu (centru, capitan), Adriana Bobi (centru), Adriana Valcu (universal), Alexandra Trica (extrema), Ioana Nemtanu (extrema) - Marina Vujovic (libero). Primul set are o desfasurare rapida gazdele reusind sa-si adjudece setul cu scorul de 25-6. Cele sase puncte obtinute de ardelence au fost rezultatul greselilor facute de gazde si nu in urma unor atacuri elaborate de catre sibience.
Dupa evolutia din primul partial a "marinarelor" se parea ca vom asista la o partida blitz dar nu a fost asa. Relaxate prea devreme, gazdele au dat ocazia partenelor lor de intrecere sa spere la mai mult si dupa 8-2 la primul time-out tehnic scorul devine 13-10 pentru "tomitane" pentru ca spre sfarsitul setului CSM-ul sa se apropie la doar un singur punct 21-20 pentru gazde. Lipsa de experienta si lotul redus ( oaspetii efectuand depalsarea doar cu 6 jucatoare) au facut ca elevele lui Adrian Cotoranu sa piarda setul al doilea cu scorul de 25-21.
Setul al treilea care avea sa fie si ultimul s-a desfasurat intr-un singur sens constantencele conducand pe rand cu 8-4, 16-7 pentru ca gazdele sa incheie setul cu 25-12.
La gazde au mai evoluat Cristina Cazacu si Polina Liutikova.
Dupa aceasta victorie Club Volei 2004 Tomis Constanta isi consolideaza pozitia de lider cu 15 puncte din tot atatea posibile si cu un setaveraj de 15-0.

Niciun comentariu:

Insportline