Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 noiembrie 2010

Cupa Cupelor la handbal feminin :CS Tomis Constanta invinge pe Madeira Andebol SAD si merge mai departe

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, in prezenta a 700 de spectatori, echipa gazda, CS Tomis Constanta,a primit replica echipei portugheze Madeira Andebol Sad,in mansa retur a saisprezecimilor Cupei Cupelor la handbal feminin.
In partida tur desfasurata la Funchal cele doua echipe au terminat la egalitate scor 27-27.
Pentru a fi scutite de emotiile unei calificari pe muchie de cutit "sirenele" incep in forta partida conducand cu 8-3 in minutul 16.Prin paradele sale portarita "marinarelor" Mihaela Smedescu a dat siguranta apararii astfel ca, gazdele conduceau in minutul 22 cu 11-5 pentru ca "tomitanele" sa intre la cabine dupa 30 de minute de joc cu un vantaj de 6 goluri (scor la pauza 14-8).
In partea a doua a intalnirii Mihaela Smedescu inchide poarta reusind sa aiba 5 interventii salutare fara a primi gol timp de 9 minute astfel ca in minutul 39 scorul arata 17-9 in favoarea gazdelor. Vazandu-se cu sacii in caruta (prea devreme) si angrenandu-se in jocul lusitanelor (un joc bazat pe angajament fizic) "sirenele" au permis jucatoarelor insulare sa se apropie in minutul 43 la 17-13. Realizand pericolul "marinarele" strang randurile si vor reusi o serie de 4 goluri fara a primi macar unul astfel ca in minutul 46 scorul era de 21-13 in favoare Tomisului. Pe fondul acestui joc presarat cu duritati de ambele parti vom asista la eliminarea definitiva (cartonas rosu) ca urmare a unor duritati a aparatoarei portugheze Renata Tavarez in minutul 44 si a interului gazdelor Cristina Zamfir in minutul 47. In continuarea confruntarea este plina de lupte pe ambele semicercuri soldate cu eliminari. In minutul 54 gazdele vor conduce cu 22-15 astfel ca probleme invingatoarei era deja transata fapt ce i-a permis antrenoruluui gazdelor prof. Ion Craciun sa introduca pe final de meci si rezervele. Dupa 60 de minute de joc efectiv CS Tomis Constanta - Madeira Andebol SAD 24-18 (14-8) gazdele calificandu-se astfel in faza urmatoare a competitiei. Penntru CS Tomis Constanta au evoluat : Mihaela Smedescu 12 aruncari parate din 26 aruncari la poarta, Raluca Avram 3 interventii din 7 aruncari ( un 7 metri aparat), Aneta Barcan 5 goluri din 5 aruncari, Cristina Zamfir 5/6, Andreea Talvac 5/8 ( un gol din 7 metri), Loredana Matescu 4/6 (2 goluri din 7 metri), Nicoleta Rusu 3/4, Mihaela Paraianu 1/2, Patru 1/2. Au mai jucat Iovanescu si Arfir.

Niciun comentariu:

Insportline