Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 mai 2012

Juniorul Bogdan Vlad (CS Bilal 2000 Constanta) castiga etapa a-IV-a a Turului Dobrogei la ciclism

Astazi in etapa a-IV-a  Turului Dobrogei la ciclism, rutierii au avut de parcurs distanta de 110 de kilometri pe traseul Constanta - Ovidiu - Mihail Kogălniceanu - Cuza Vodă - Medgidia - Valea Dacilor - Ciocârlia - Lanurile - Mereni - Topraisar - Moviliţa - Techirgiol - Agigea - Lazu - Constanta, victoria revenind surprinzator juniorului de la CS Bilal 2000 Constanta, Bogdan Vlad, liderul la zi in ierarhia generala a juniorilor, cu timpul total de 2 ore 31 minute si 37 de secunde. Vlad l-a devansat la sprintul de pe linia de sosire pe Alexandru Stanciu (CS Otopeni) cronometrat in acelasi timp cu invingatorul. Pe locul al treilea a sosit Istvan Terebesi (CS Mazicon) la o distanta de 15 secunde de invingator.
Etapa d eieri nu a produs schimbari la varful ierarhiei astfel ca Alexandru Ciocan a imbract pentru a treia zi consecutiv tricoul galben al liderului intrecerii  fiind urmat la general de catre coechiperii sai Nicolae Tintea la 28 de secunde distanta respectiv Valentin Plesea la 42 de secunde distanta.
In competitia juniorilor constanteanul Bogdan Vlad care urmare a castigarii etapei si-a consolidat pozitia de lider avand acum un avans de 18,12 minute fata de al doilea clasat coechipierul sau Robert Pisica si 22,08 fata de  Adrian Dumitru Zamfir (CS Mazicon) .
Maine, de la ora 10.00, in etapa a-V-a ultima a turului, plutonul va rula pe distanta a 70 kilometri intr-un circuit pe strazile Constantei 

Niciun comentariu:

Insportline