Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 mai 2012

Dinamo Bucuresti castiga editia din acest an a Cupei Romaniei la volei feminin

Astazi, la Piatra Neamt, in Sala Polivalenta din localitate, campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta si detinatoarea Cupei Romaniei a intalnit-o pe Dinamo Bucuresti in finala Cupei Romaniei la volei feminin.

La oaspete doua absente de marca bulgaroaica Tsvetelina Zarkova si sarboaica Jovana Vesova plecate in Turcia cu echipele nationale pentru turneul preolimpic. In aceste conditii antrenorul principal Darko Zakoc si secundul Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatorea formula de echipa : Diana Neaga (coordonator) - Claudia Gavrilescu (centru), Elena Butnaru (centru), Cristina Cazacu (universal), Thais (universal), Katsiaryna Zakreuskaya (extrema) şi Marina Vujovic - libero.
In primul set echilibrul se mentine pana la primul time-out tehnic cand "capitalistele" conduc cu 8-5. Bucurestencele isi mareasc avantajul la 13-6 dupa care pe serviciul lui Cazacu dobrogencele se apropie la 13-10. "Politistele" isi  conserva avantajul pana la 19-16 dupa care finalul le apartine adjudecandu-si primul set cu scorul de 25-18.
Inceputul partialului al doilea apartine de acesta data "sirenelor" care vor conduce cu 4-2 insa dinamovistele vor reveni si vor conduce cu 8-7, 13-10, 16-12, 20-15 si 23-16 dupa care pe serviciul lui Neaga campioanele se apropie la 23-20 dar pan la urma setul revine dinamovistelor cu 25-20.
In debutul setului al treilea tomitanele conduc cu 4-2. Bucurestencele nu cedeaza si revin la 7-4 dupa care isi vor mari avantajul la 13-7 si 19-13 castigand setul si implicit meciul cu scorul de 25-18.
Pentru Tomis au mai jucat Andreea Ispas si Iulia Bogmaster.

Cu scorul de 3-0 Dinamo Bucuresti castiga editia din acest an a Cupei Romaniei la volei feminin.

Niciun comentariu:

Insportline