Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 mai 2012

Alexandru Ciocan (CS Otopeni) liderul Turului Dobrogei dupa prim etapa

Astazi a debutat a XIII-a ediţie a Turului Dobrogei la ciclism, intrecere ce se va desfăşura conform regulamentelor UCI şi FRCT.
Startul Turului Dobrogei s-a da joi, cu un prolog pe distanţa de 5 km, pe traseul Constanta (din fata Salii Sporturilor) - Mamaia (sosirea in fata Hotelului Caraiman), în pluton compact.
Contratimpul individual ce a urmat s-a desfasurat pe distnta de 5 kilometri in statiunea Mamaia pe traseul Hotel Caraiman - Aqua Magic Mamai si a fost castigata de catre rutierul  Zoltan Sipos (CS Mazincon)  cu timpul de 6 minute si 20 de secunde. El a fost urmat in clasamentul de etapa de catre Eduard Michel Grosu (Torpedo Zarnesti) la 2 secunde distanta si  Alexandru Ciocan (CS Otopeni) la 3 secunde distanta.
La juniori contratimpul a fost castigat de tanarul  Adrian Dumitru Zamfir (CS Mazicon) cu 6 minute si 34 de secunde. Acesta a fost urmat in clasamentul etapei de constanteanul Robert Pisica (CS Bilal 2000) la 10 secunde distanta si bulgarul Tzvetan Stamenov (Alexander Nikolov) la 11 secunde distanta.
După-amiaza, a fost programată prima etapă, care s-a întins pe distanţa a 80 km intre Constanta – Mangalia si retur si care a fost castigata de catre  Alexandru Ciocan (CS Otopeni) cu timpul total de 1 ora 47 minute si 52 secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire Eduard Michel Grosu (Torpedo Zarnesti) si pe Lucian Oprea  (CS Petrolul Ploiesti) sositi in acelasi timp cu invingatorul. 
Ca urmare a bonificatiilor primite pentru castigarea sprintului de pe linia de sosire Alexandru Ciocan (Dinamo Bucuresti)  a preluat tricoul galben al liderului turului fiind urmat de catre  Eduard Michel Grosu (Torpedo Zarnesti)  la 1 secunda distanta si Zoltan Sipos (Mazincon) la 5 secunde distanta.
Maine, de la ora 10.00, in etapa a-II-a, plutonul va pleca pe traseul Constanta - Agigea - Negru Vodă - Mangalia - Eforie Nord - Agigea - Constanta, pe distanţa a 130 km.

Niciun comentariu:

Insportline