Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 mai 2012

Turul Dobrogei la ciclism : Rutierul Alexandru Ciocan isi consolideaza pozitia de lider al cursei

Astazi in etapa a-III-a  Turului Dobrogei la ciclism, rutierii au avut de parcurs distanta de 130 de kilometri pe traseul Constanta - Agigea - Negru Vodă - Mangalia - Eforie Nord - Agigea - Constanta, victoria revenind la sprint ciclistului legitimat la CS Otopeni, Nicolae Tintea cu timpul total de 2 ore 58 de minute si 45 de secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe coechipierii sai Valentin Plesea si Alexandru Ciocan sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Ca urmare a locului trei de la finalul etapei Alexandru Ciocan si-a consolidat pozitia de lider in clasamentul general fiind urmat de catre coechiperii sai Nicolae Tintea la 28 de secunde distanta respectiv Valentin Plesea la 42 de secunde distanta.
In competitia juniorilor constanteanul Bogdan Vlad care urmare a clasarii pe locul 9 la sfarsitul etapei de ieri a preluat sefia clasamentului general. El este urmat de catre Adrian Dumitru Zamfir (CS Mazicon) la 17,16 minute distanta si Robert Pisica (CS Bilal 2000 Constanta) la17,25 de secunde.
Maine, de la ora 10.00, in etapa a-IV-a, plutonul va pleca pe traseul Constanta - Ovidiu - Mihail Kogălniceanu - Cuza Vodă - Medgidia - Valea Dacilor - Ciocârlia - Lanurile - Mereni - Topraisar - Moviliţa - Techirgiol - Agigea - Lazu - Constanta, pe distanţa a 110 km.

Niciun comentariu:

Insportline