Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 octombrie 2011

Sorana Cristea s-a calificat in optimile de finala la "Generali Ladies Linz"

La Linz, in Austria, sub denumirea de "Generali Ladies Linz", in perioada 8 - 16 octombrie pe suprafata rapida (hard), se desfasoara un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $.
In proba de simplu singura reprezentanta  a Romaniei este Sorana Cirstea.
Cristea in varsta de 21 de ani situata actualmente pe locul 78 in ierahia WTA ajunsa pe tabloul principal al competitiei dupa ce a trecut prin furcile caudine ale calificarilor tragerea la sorti i-a rezervat-o ca adversara pe tabloul principal in turul I pe reprezentanta gazdelor Tamara Paszek in varsta de 21 de ani aflata in prezent pe locul 45 in clasamentul WTA.
Dupa 105 minute de joc victoria a revenit romancei in doua seturi cu scorul de 7-5,6-3. In optimile de finala targovisteanca o va intalni pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova favorita numarul 4 a intrecerii in varsta de 20 de ani aflata in acest moment pe locul 15 in ierahia WTA. In primul tur Anastasia a trecut in trei seturi cu scorul de 6-4,2-6,6-3 de iberica Anabel Medina Garrigues. Pentru accederea in  turul II Sorana si-a asigurat un cec in valoare de 2.950 $ si 30 de puncte WTA. 

Niciun comentariu:

Insportline