Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 octombrie 2011

Sorana Cirstea castiga turneul challenger de la Limoges (Franta)

La Limoges, in Franta, sub denumirea de "Generali Ladies Linz", in perioada 17 - 23 octombrie pe suprafata rapida (hard), s-a desfasurat un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 50.000 $.
In proba de simplu Romania a fost reprezentata de catre  Sorana Cirstea .
Targovisteanca in varsta de 21 de ani aflata pe locul 67 in clasamentul WTA la debutul intrecerii si favorita numarul 3 la castigarea competitiei a intalnit-o in primul tur pe sudamericanca Paula Ormaechea de care a dispus in trei seturi cu scorul de 6-7(3-7),7-6(7-3),6-3. In optimile de finala a avut-o ca adversara pe elvetianca Stefanie Voegele de care a trecut in doua seturi cu scorul de 7-5,6-3. In sferturile de finala romanca a intalnit-o pe olandeza Michalla Krajicek (fav.6) pe care a invins-o dupa doua seturi cu scorul de 6-3,7-6(7-2). A urmat semifinala jucata impotriva uzbehai Akgul Amanmuradova (fav.7) si castigata de Cirstea cu scorul de 7-5,6-1. 
Ajunsa in ultimul act al competitiei Sorana a infruntat-o pe buna sa prietena suedeza Sofia Arvidsson favorita numarul 1 a intrecerii de care a trecut in doua seturi cu scorul de 6-2,6-2.
Pentru Sorana Cirstea aceasta este a treia victorie din acest an la un turneu desfasurat in Franta după Cagnes sur Mer şi Saint Malo.
Cu punctele acumulate in acest turneu Sorana a urcat pana pe locul 61 in ierarhia WTA totalizand acum 991 de puncte.

Niciun comentariu:

Insportline