Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 octombrie 2011

Monica Niculescu la simplu si perechea Tecau,Lindstedt la dublu in semifinalele turneului de tenis de la Beijing

La Beijing, in China, sub denumirea de "China Open", in perioada 25 septembrie -9 octombrie pe suprafata rapida (deco turf), se desfasoara un turneu de tenis rezervat atat  fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 4,5 milioane $.
In proba de simplu singura reprezentanta  a Romaniei ramasa in cursa Monica Niculescu a ajuns pana in semifinalele intrecerii
Niculescu in varsta de 24 de ani impliniti in ziua cand a debutat in calificarile competitiei, actualmente pe locul 57 a ajuns pana in semifinalele intrecerii. Monica intrat pe tabloul principal dupa ce a trecut cu scorul de 6-0,6-4 de americanca Jill Craybas in claificari. Tragerea la sorti i-a rezervato ca adversara in turul I pe castigatoarea Roland Garrosului favorita publicului chinezoaica Na Li (fav.4). Romanca a furnizat surpriza treut foarte usor de asiatica cu scorul de 6-4,6-0. In turul II a dat peste o alta jucatoare venita din calificari sudafricanca Channelle Scheepers  de care a trecut usor in doua seturi cu 6-2,6-1. In optimile de finala a jucat impotriva frantuzoiacei Virginie Razzano pe care a intrecut-o dupa trei seturi cu scorul de 4-6,6-1,6-2.
In sferturile de finala Niculescu a dat piept cu rusoaica Maria Kirilenko in varsta de 24 ani actualmente pe locul 24 in ierarhia WTA de care a trecut dupa 155 de minute de joc si trei seturi cu scorul de 3-6,6-3,6-4.
In semifinale Monica Niculescu va juca cu invingatoarea din partida Andreea Petkovic (Germania, fav.9) - Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, fav.13).
Până acum, pentru prezenta in semifinale Monica şi-a asigurat 450 de puncte WTA şi un cec în valoare de 169.447 de dolari.
In competitia de dublu, perechea romano-suedeza Horia Tecau, Robert Lindstedt  favoriti numarul 6 la castigarea au ajuns in semifinalele comeptitiei dupa ce in sferturi au trecut de cuplul Max Mirnai (Belarus),Daniel Nestor(Canada) fav. 2 cu scorul de 7-6(8-6),2-6,10-6 dupa 95 de minute de joc. In semifinale vor juca impotriva perechii croate Marin Cilic,Ivan Ljubicic.

Niciun comentariu:

Insportline