Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 octombrie 2011

Chauncey Hardy baschetbalistul american al echipei CSS Giurgiu a decedat dupa o bataie cu interlopii rromi din Giurgiu

Baschetbalistul american Chauncey Hardy in varsta de 23 de ani, conducatorul de joc al echipei CSS Giurgiu, a decedat, duminica seara, dupa ce a fost batut intr-un club din Giurgiu de un grup de mai multi tineri. Sportivul a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind adus adus in pre-coma la spitalul Bagdasar, unde a fost monitorizat si supravegheat. Starea lui generala era destul de grava, americanul avand leziuni cerebrale. In pofida eforturilor medicilor de la spitalul Bagdasar-Arseni nu a mai putut fi salvat, Hardy a decedat in jurul orei 20.00, dupa ce a suferit doua atacuri de cord.
Acuzatia adusa principalului suspect este vatamare corporala grava. Politia inca nu a dezvaluit numele suspectului, dar surse neoficiale spun ca acesta ar fi Gipsy, membru al clanului "Butoane".
In Giurgiu circula doua variante ale modului in care s-a derulat incidentul.
Conform primei variante, membrii clanului "Butoane" ar fi dansat in club, urcandu-se chiar si pe masa baschetbalistilor. Americanul i-ar fi spus sa coboare, iar reactia acestora a fost una violenta. Hardy ar fi primit un pumn in figura, iar in cadere s-ar fi lovit la cap.
Cea de-a doua varianta indica o cearta intre Hardy, aflat si sub influenta bauturilor alcoolice, si Gipsy, membru al clanului "Butoane". Hardy ar fi fost lovit de data aceasta cu piciorul, iar in cadere s-ar fi lovit la cap.
Americanul sarbatorea alaturi de coechipieri  in clubul "Emotione" din Giurgiu victoria reusita impotriva echipei Dinamo.Hardy Chauncey a fost cel mai bun jucator in meciul de sambata seara, pe care echipa sa l-a castigat, in prelungiri, cu Dinamo Bucuresti, scor 91-86. Americanul a inscris 22 de puncte, aflandu-se pe teren tot meciul.
Hardy a sosit la CSS Giurgiu in luna august a anului in curs. A absolvit Universitatea Sacred Heart si a jucat timp de patru sezoane in NCAA. A fost suporterul echipelor Atlanta Hawks si Dallas Cawboys, iar filmul care l-a marcat a fost "American Gangster".

Niciun comentariu:

Insportline