Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 octombrie 2011

Evolutiile rugbystilor romani in campionatele straine din Europa

Intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) au continuat in week-endul trecut cu partidele contand pentru etapa a SASEA.
Lyon evoluand acasa in fata propriilor suporteri  a fost invinsa cu  scorul de 18-16 (9-9).Echipa gazda a inceput partida cu internationalul roman inchizatorul din gramada Alexandru Manta titular fiind inlocuit in repriza a doua in minutul 62. Pilierul Bogdan Balan nu a fost retinut in lotul de jucatori convocat pentru acest meci .
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa cu numarul cincea.
La Rochelle la care internationalul roman pilierul stanga Petrisor "Pepe" Toderasc a fost titular pe intreaga durata a confruntarii intr-o partida sustinuta pe teren proriu a invins cu scorul de 22-9 (7-9) pe cei de la Carcassonne.

Perigueux, jucand in deplasare la Grenoble a fost invinsa cu scorul de 34-6 (9-6) de echipa locala. La gazde pilierul Augustin Petrichei a fost titular iar Samuel Maris nu a fost retinut in lot pentru aceasta intalnire.
Oyonnax jucand in depalsare la Beziers impotriva echipei locale a castigat confruntarea cu scorul de 35-13 (25-10) in favoarea oaspetilor. La gazde flankerul Mihai Bageag a fost rezerva intrand in teren in repriza a doua in minutul 71.
CS Bourgoin-Jallieu, la care jucatorul de linia a-II-a Bogdan Leonte nu a fost convocat pentru acesta intalnire, a fost intrecuta cu scorul de 27-22 (18-19) de cei de la Mont-de-Marsan in confruntarea sustinuta pe teren acestora.
Tarbes cu Razvan Mavrodin antrenor secund si pilierul Laurentiu Sirbe titular a invins cu scorul de 18-17 (6-12) in partida sustinuta pe arena "Maurice Trelut" in fata propriilor suporteri in compania celor de la Pau.

Niciun comentariu:

Insportline