Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Divizia Nationala A1 la volei masculin : CVM Tomis Constanta - Universitatea Cluj 3 - 1 (25-9, 25-15, 19-25, 25-12)

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor, in cadrul etapei a-V-a a Diviziei Nationale A1 la volei masculin, liderul la zi, CVM Tomis Constanta a primit replica "lanternei rosii" Universitatea Cluj.Pentru a-si odihni titularii dupa partida din Liga Campionilor cu Belchatow de pe teren propriu cuplul de antrenori Radovan Gacic principal si Erkan Togan secund au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa in care multe rezerve  : Javier Gonzalez (coordonator), Dan Borota (cap.,extrema), Olli Pekka Ojansivu (universal), Andrei Laza (centru), Mladen Bojovic (centru), Igor Merkhusev (extrema) şi Razvan Tanasescu pe postul de libero.
Clujenii s-au prezentat la Constanta fără cei doi centri titulari, Todoran şi Fuzeşi.
Primul set este unul  de antrenament pentru constanteni care vor castiga partialul dupa doar 15 minute cu scorul de 25-9. Relevant este faptul ca din cele 9 puncte realziate de catre transilvaneni 3 au fost castigate ca urmare a faptului ca serviciul constantenilor nu a functionat mingiile oprindu-se ori in fileu ori depasind spatiul de joc.
Al doilea set defasoara dupa acelasi scenariu cu "marinarii" fortand la serviciu resusind sa isi adjudece si setul doi cu scorul de 25-15 dupa 17 minute de joc.In acest partial Gacic schimba coordonatorul introducandu-l in teren pe Lescov in locul lui Gonzales pentru al odihni pe acesta din urma. Se parea a fi un galop de sanatate pentru dobrogeni dar nu a fost sa fie asa.
In setul al treilea pe fondul relaxarii tomitanilor si a faptului ca i-au luat la pret de matineu pe clujeni, ardelenii preiau initativa si reusesc sa castige setul cu scorul de 25-19.
Ultimul set, al patrulea este unul fara istoric in care dobrogenii isi impun jocul si vor castiga la pas cu scorul de 25-12.
Voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 7 s-au transformat in puncte pentru adversar iar prelaurea a fost punctul nevralgic al echipei in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 3 de puncte prin acest procedeu dar si 7 servicii as.
Dupa aceasta victorie CVM Tomis s-a instalat confortabil in fotoliul de lider cu un total de 13 puncte urmata fiind de Stiinta Explorari Baia Mare cu 11 puncte si SCMU Craiova cu 10 puncte. si abordeaza cu incredere partida de luni de la ora 15.00 de pe teren propriu in cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei cand va evolua impotriva maramuresenilor  de la Stiinta Explorari Baia Mare.

Niciun comentariu:

Insportline