Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 noiembrie 2012

Tofalvi locul 29 in proba de 15 km individual la Oestersund in Suedia


Astazi, la Oestersund, in Suedia, au debutat intrecerile primei etape a Cupei Mondiale la biatlon cu intrecerile individuale. La feminin Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Luminita Piscoran, Reka Ferenz si Eva Tofalvi.
Prima reprezentanta a Romaniei in clasamentul final al probei de 15 km individual a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 34 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, care plecata in cursa cu pieptarul numarul 30 a terminat intrecerea dupa 49,21 minute pe locul 29 cu o intarziere de 4,47 minute fata de invingatoarea probei norvegianca Tora Berger, reusind totodata sa doboare toate cele 20 tinte. Pozitia ocupata la sfarsitul intrecerii i-a adus 12 puncte in clasamentul probei unde ocupa acum locul 29 cu acelasi numar de puncte iar in clasamentul general al Cupei Mondiale se situeaza pe locul 29 cu un total de 12 puncte.
Cea de-a doua biatlonista din Romania in cursa a fost harghiteanca Reka Ferencz, in varsta de 24 de ani, legitimat la CSS Gheorghieni, pornit in cursa cu numarul de concurs 67 a terminat intrecerea pe locul 36 din 101 de sportive care au parcurs intreg traseul, cu timpul de 50,03 minute si la o distanta de 5,38 minute de castigatoarea probei, reusind de asemenea sa dobore toate cele 20 de tinte din ambele pozitii la toate cele 4 treceri prin poligon. Pozitia ocupata la sfarsitul intrecerii i-a adus 5 puncte in clasamentul probei unde ocupa acum locul 36 cu acelasi numar de puncte iar in clasamentul general al Cupei Mondiale se situeaza pe acelasi loc 36 cu un total de 5 puncte.
Ultima romanca in clasamentul final al cursei  a fost braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 23 de ani, legitimat la CSS Dinamo Brasov, pornit in cursa cu numarul 40 a terminat intrecerea pe locul 43 cu 2 tinte ratate (cate una din fiecare pozitie) cu timpul total de 50,33 minute si la o distanta de 5,59 minute de laureata probei.
In clasamentul pe natiuni la feminin Romania dupa acesta proba ocupa locul 12 cu un total de 380 puncte.
Sambata, la Oerstersund, vor continua intrecerile de biatlon cu proba de sprint 7,5 km .

Niciun comentariu:

Insportline