Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 noiembrie 2012

Liga Campionilor la volei feminin : Dinamo Kazan - CSV 2004 Tomis Constanta 3-0 (26-24, 25-19, 25-17)

In acesta seara, la Kazan, in Rusia, in prezenta a 2.000 de spectatori,campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta a intalnit echipa gazda Dinamo intr-o partida contand pentru Grupa E a Ligii Campionilor la volei feminin.
In partida tur, la Constanta,  voleibalistele de la Dinamo Kazan au castigat cu un categoric 3-0 (25-15,25-12,25-18)
Asa stand lucrurile antrenorul principal Darko Zakoc si secundul Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei o formula schimbata de echipa si ca urmare a accidentarii uniersalului sarb Natasha Sevarika : Genesis Francesco (coordonator), Jasna Mastorovic (extrema), Cristina Cazacu (universal), Tasha Holness (centru), Jeoselyna Rodriguez Santos (extrema), Dominique Lamb (centru) şi Marina Vujovic pe postul de libero.
Debutul primui set apartine rusoiacelor care vor conduce cu 14-8 si 18-11 fapt ce la determinat pe antrenorul Tomisului sa introduca in teren coordonatorul titlar si anume pe Diana Neaga - Calota schimbare care a dat roade "sirenele" jucand din ce in ce mai bine si recuperand punct punct din distanta care le separa de adversarele lor (20-19). Dinamovistele se redreseaza si isi vor mari avantajul la 23-20 si 24-22. Tomitanele reusesc sa salveze 2 mingii de set dar a treia este castigata de gazde care isi adjudeca setul cu scorul de 26-24 dupa 29 de minute de joc.
In partialul al doilea, "politistele" inceput bun incep puternic si vor conduce cu 5-2 dar schimbarea facuta de Zakoc, Gavrilescu in locul lui Lamb, are darul de a limpezi jocul oaspetelor care intorc rezultatul la 10-7 in favoarea Tomisului. Din acest moment oaspetele parca speriate de faptul ca au avantaj incep sarabanda greselilor si dau ocazia rusoaicelor sa fac 8 puncte consecutiv (15-10). De data aceasta schimbarile efectuate de antrenorul Tomisului Neaga-Calota din nou in locul lui Genesis Francesco si Ganzer in locul lui Rodriguez nu mai aduc nimic nou astfel ca setul este castigat de Dinamo cu scorul de 25-19.
In ultimul set al treilea constantencele rezista pana la primul time-out tehnic (8-7) dupa care capituleaza prea usor sia stfel cedeaza si al treilea set cu scorul de 25-17.
De la echipa campiona a Romaniei s-au remarcat extrema Jasna Majestorovic si universalul Cristina Cazacu ambele cu 10 puncte si centrul Tasha Holness cu 9 puncte. Cea mai buna la serviciu a fost  extrema Jasna Majestorovic  cu 2 asi, centrul Tasha Holness cu cate 2 blocaje reusite  iar liberoul Marina Vujoivc a avut cel mai bun procentaj la preluare (33%).
In clasamentul grupei E conduce Dinamo Kazan cu 11 puncte urmata de Schweriner cu 6 puncte, Tomisul cu 5 puncte si Robur Tiboni Urbino cu 3 puncte.
Urmatoarea partida din Liga Campionilor constantencele o vor disputa pe 5 decembrie, in Germania, in compania voleibalistelor de la Schweriner.

Niciun comentariu:

Insportline