Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 noiembrie 2012

Cupa Romaniei la volei masculin : CVM Tomis Constanta - Stiinta Explorari Baia Mare 3 - 0 (25-20, 25-16, 25-12)

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor, in cadrul mansei tur a sferturilor de finala ale Cupei Romaniei la volei masculin CVM Tomis Constanta a primit replica maramuresenilor  de la Stiinta Explorari Baia Mare. Baimarenii al caror obiectiv declarat dupa spusele antrenorului Daniel Banu este o clasare cat mai sus in campionat au sosit pe litoral cu doar 9 jucatori pentru ca o parte dintre titulari  (Răileanu, Negrean, Socaciu, Ţuţea şi Tofan) au fost trimis acasa dupa intalnirea de sambata de la Bucuresti cu CSM Agronomia.
Pentru a-si odihni titularii dupa partidele din Liga Campionilor si campionat antrenorii Radovan Gacic principal si Erkan Togan secund au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa in care s-au regasit multe rezerve : Javier Gonzalez (coordonator), Dan Borota (cap.,extrema), Olli Pekka Ojansivu (universal), Andrei Laza (centru), Mladen Bojovic (centru), Igor Merkhusev (extrema) şi Valentin Ivanov pe postul de libero.
Primul set este unul  echilibrat in prima lui treime dupa care tomitanii se desprind la 15-8.Siguri d ecastigarea setului constantenii se relaxeaza dand astfel posibilitatea adversarilor lor sa se apropie la 21-17 dar experienta si spune cuvantul si gazdele vor castiga primul set cu 25-20.
Al doilea set este unul mai disputat baimarenii tinand piept pana la al doilea time-out tehnic 16-13 si 17-15 dupa care pe serviciile foarte puternice si plasate ale extremei finlandeze Ojansivu dobrogenii se distanteaza la 22-15 pentru ca sa incheie setul cu scorul de 25-16.
Ultimul set, al patrulea este unul fara istoric in care dobrogenii isi impun jocul si vor castiga la pas cu scorul de 25-12.
Voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 10 s-au transformat in puncte pentru adversar iar prelaurea a fost punctul nevralgic al echipei in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 10 de puncte prin acest procedeu dar si 4 servicii as.
Pentru CVM Tomis Constanta a mai jucat si coordonatorul Marin Lescov care l-a inlocuit spre finalul setului doi pe Javier Gonzalez.
Dupa aceasta victorie CVM Tomis Constanta a luat o optiune foarte serioasa pentru accederea in semifinalele Cupei Romanie chiar daca mai are de disputat partida retur la Baia Mare.

Niciun comentariu:

Insportline