Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 noiembrie 2012

Victor Hanescu si Adrian Ungur s-au calificat in semifinalele ATP Challenger Tour Finals de la Sao Paolo (Brazilia)


In perioada 27 noiembrie - 1 decembrie, la Sao Paolo, in Brazilia, se desfasora a-II-a editie a ATP Challenger Tour Finals cu premii totale in valoare de 220.000 $, o competitie la care participa cei mai buni opt jucatori din turneele challenger (similar Turneului Campionilor pentru cei mai buni 8 jucatori in ierarhia ATP).  Romania este reprezentata in aceasta competitia de catre Victor Hanescu si Adrian Ungur.
Hanescu, favoritul numarul 3 al intrecerii, in varsta de 31 ani, actualmente pe locul 64 in clasamentul ATP, a fost repartizat in grup galbena. Dupa ce marti Victor a evoluat in compania slovenului Aljaz Bendene (fav.5) de care a trecut in doua seturi identice cu scorul de 7-6 (7-5), 7-6 (7-5) a urmat partida jucata in noptea aceasta impotriva italianului Paolo Lorenzi (fav.2) de care a trecut tot in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-4 asigurandu-si practic prezenta in semifinalele competitiei indiferent de rezultatul partidei cu portughezul Gastao Elias (fav.8).
Ungur, favoritul numarul 6 al turneului  in varsta de 27 ani, actualmente pe locul 112 in clasamentul ATP, a fost repartizat in grupa verde. Dupa ce, marti, in prima zi a turneului, Adrian l-a intalnit pe spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo (fav.4) de care a trecut dupa trei seturi cu scorul de 6-4, 4-6, 6-2 in aceasta noapte a jucat impotriva argentinianului Guido Pella (fav.7) de care a dispus dupa o intalnire maraton de trei seturi cu scorul de 4-6, 7-6 (7-6), 7-6 (7-5). Ca si Victor, Adrian prin cele doua victorii obtinute si-a asigurat si el prezenta in semifinalele intrecerii indiferent de rezultatul intalnirii cu reprezentantul gazdelor brazilianul Thiago Alves.
 Pentru prestatiile de pana acum atat Victor cat si Adrian si-au asigurat un cec in valoare de 12.600 $ si 30 de puncte ATP .

Niciun comentariu:

Insportline