Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Divizia A1 la volei feminin : CSV 2004 Tomis Constanta - SCMU Craiova 3-0 (25-17, 25-7, 25-15)


Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, in cadrul etapei a-VIII-a a Diviziei Nationale A1 la volei feminin, campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta a primit replica oltencelor de la SCMU Craiova.                               
Sosite joi la Constanta dupa deplasarea lunga si dificila de la Moscova incheiat cu o infrangere cu 3-0“sirenele" conduse de pe margine de cuplul de antrenori Darko Zakoc principal si Constantin Alexe secund au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga - Calota (coordonator), Jasna Majestorovic (extrema), Cristina Cazacu (universal), Tasha Holness (centru), Jeoselyna Rodriguez Santos (extrema), Claudia Gavrilescu (cap.,centru) şi Marina Vujovic pe postul de libero.
In primul set gazdele au intampinat o rezistenta mai puternica din partea oaspetelor de la care s-au remarcat fostele jucatoare ale Tomisului extrema Adriana Valcu, centrul Adriana Bobi si liberoul Ioana Pristavu campioanele castigand setul cu scorul de 25-17.
In partialul al doilea gzdele apasa pe serviciu si dupa trecerea pe la serviciu a lui Majestorovic si Gavrilescu scorul devenea 11-1 dupa care setul a sevenit o formalitate adjudecandu-l cu scorul de 25-7 de catre dobrogence.
In ultimul set,  tomitanele ridica piciorul de pe acceleratie dand posibilitatea craiovencelor sa faca mai multe puncte dar nu intratat inct sa pana probleme fetelor de la malul marii care-si adjudeca setul cu scorul de 25-15 si implicit meciul cu 3-0.
Pentru CSV 2004 Tomis Constanta au mai jucat Genesis Francesco si Megan Ganzer.
In continuare pentru voleibalistele constantene va urma o saptamana de foc cu 3 meciuri in 6 zile :  luni la Lugoj meci în devans din etapa a 10-a, miercuri la Tg. Mureş (returul din sferturile Cupei României, in tur 3-1 pentru Tomis), iar vineri la Sibiu partidă în devans din etapa a-IX-a. In clasamentul Diviziei A1 la volei feminin conduce Stiinta Bacau cu 20 de puncte urmata de CS Alba Blaj cu 18 pncte si CSV 2004 Tomis Constanta cu 17 puncte.

Niciun comentariu:

Insportline