Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 decembrie 2011

Eva Tofalvi locul 26 in proba de sprint 7,5 km de la Hochfilzen in Austria

Astazi, la Hochfilzen, in Austria, au debutat intrecerile etapei a-II-a a Cupei Mondiale la biatlon cu intrecerile de sprint. La feminin Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Luminita Piscoran, Reka Ferenz si Eva Tofalvi iar la masculin de catre Stefan Gavrila.

Prima reprezentanta a Romaniei in clasamentul final al probei de 7,5 km sprint a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 33 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, care plecata in cursa cu pieptarul numarul 26 a terminat intrecerea dupa 22,52 minute pe locul 26 cu o intarziere de 1,42 minute fata de invingatoarea probei  germanca Magdalena Neuner reusind totoadata sa doboare 9 tinte din cele 10 ratand o tinta din pozitia in picioare. Pozitia ocupata la sfarsitul intrecerii i-a adus 15 puncte in clasamentul probei unde ocupa locul 19 cu un total 39 de puncte iar in clasamentul general al Cupei Mondiale se situeaza pe locul 26 cu 60 de puncte. Ca urmare a locului 26 ocupat in prob de sprint Eva va particip maine si in proba de urmarire 10 km.
Cea de-a doua biatlonista din Romania in cursa a fost braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Dinamo Brasov, pornit in cursa cu numarul 59 a terminat intrecerea pe locul 69 cu o singura tinta ratata din pozitia in picioare si la o distanta de 3,04 minute de laureata probei.

Ultima romanca in clasamentul final al cursei a fost harghiteanca Reka Ferencz, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Gheorghieni, pornit in cursa cu numarul 34 a terminat intrecerea pe locul 79, cu 2 tinte ratate cte un din fiecare pozitie si la o distanta de 3,33 minute de castigtoarea probei.

In clasamentul pe natiuni la feminin Romania dupa acesta proba ocupa locul 14 cu un total de 750 de puncte.
Maine va avea loc la Hochfilzen curs de urmarire 10 km in cre va lu startul si reprezentanta nostra Eva Tofalvi.
In intrecerea similara masculina Stefan Gavrila pornit in cursa cu pieptarul nr.76 a terminat concursul dupa 28,55 minute de alergare pe locul 100 din 104 atleti care au terminat intrecerea si la o distanta de 4,13 minute de castigatorul probei suedezul Carl Johan Bergman.

Niciun comentariu:

Insportline