Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 decembrie 2011

Eva Tofalvi locul 36 in proba de sprint 7,5 km la Hochfilzen (Austria) din cadrul etapei a-III-a a Cupei Mondiale la biatlon

Astazi, la Hochfilzen, in Austria, au continut intrecerile etapei a-III-a a Cupei Mondiale la biatlon cu intrecerile de sprint. La feminin Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Luminita Piscoran, Reka Ferenz si Eva Tofalvi .
Prima reprezentanta a Romaniei in clasamentul final al probei de 7,5 km sprint a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 33 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, care plecata in cursa cu pieptarul numarul 19 a terminat intrecerea dupa 22,43 minute pe locul 36 cu o intarziere de 2,06 minute fata de invingatoarea probei rusoaica Olga Zaitseva reusind totoadata sa doboare 7 tinte din cele 10 ratand o tinta din pozitia culcat si 2 din pozitia in picioare. Pozitia ocupata la sfarsitul intrecerii i-a adus 5 puncte in clasamentul probei unde ocupa momentan locul 22 cu un total 44 de puncte iar in clasamentul general al Cupei Mondiale se situeaza pe locul 23 cu 93 de puncte. Ca urmare a locului 36 ocupat in proba de sprint Eva va participa duminica in proba de urmarire 10 km.
Cea de-a doua biatlonista din Romania in cursa a fost harghiteanca Reka Ferencz, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Gheorghieni, pornit in cursa cu numarul 73 a terminat intrecerea pe locul 89, cu 6 tinte ratate (4 din pozitia culcat si 2 din pozitia in picioare) si la o distanta de 4,56 minute de castigatoarea probei.
Ultima romanca in clasamentul final al cursei  a fost braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Dinamo Brasov, pornit in cursa cu numarul 94 a terminat intrecerea pe locul 94 (penultimul)cu 8 tinte ratate din 10 (5 din pozitia culcat si 3 din pozitia in picioare) si la o distanta de 6,23 minute de laureata probei.
In clasamentul pe natiuni la feminin Romania dupa acesta proba ocupa locul 17 cu un total de 954 de puncte.
Duminica va avea loc la Hochfilzen cursa de urmarire 10 km in care va lu startul si reprezentanta nostra Eva Tofalvi.

Niciun comentariu:

Insportline