Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 decembrie 2011

Eva Tofalvi locul 20 in cursa de urmarire 10 km la Oerstersund (Suedia) din cadrul primei etape a Cupei Mondiale la biatlon

Astazi la Oerstersund, in Suedia, in ultima zi a intrecerilor  primei etape din noua editie a Cupei Mondiale la biatlon s-a desfasurat cursa de urmarire 10 km. Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Reka Ferenz si Eva Tofalvi .

Prima reprezentanta a Romaniei in clasamentul final a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 33 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, care plecata in cursa cu pieptarul numarul 17 in urma pozitiei ocupate la sfarsitul intrecerii de sprint si cu un handicap de 1,05 minute fata de primul loc a reusit sa termine intrecerea pe locul 20 cu 3 tinte ratate (2 din pozitia culcat si o tinta din pozitia in picioare) la o distanta de 3,15 minute de invingatoarea probei norvegianca Tora Berger. Pozitia ocupata la finalul intrecerii i-a adus 21 de puncte in clasamentul probei unde ocupa locul 20 iar in clasamentul general al Cupei Mondiale se situeaza pe locul 26 cu un total de 45 de puncte.
Cea de-a doua biatlonista din Romania in cursa a fost harghiteanca Reka Ferencz, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Gheorghieni, pornit in cursa cu numarul 40 ca urmare a evolutiei din intrecere de sprint si cu handicapul a 2,12 minute intrziere  a terminat intrecerea pe locul 46, cu 2 tinte ratate cte una din fiecre pozitiei si la o distanta de 6,16 minute de castigatoarea probei. Cu punctul acumult in proba de sprint Reka se situeaza pe locul 59 in ierarhia generala a Cupei Mondiale.
In clasamentul pe natiuni la feminin Romania dupa acesta prob ocupa locul 12 cu un total de 501 de puncte.
Urmatoarea etapa de Cupa Mondiala se va desfasura in perioada 9-11 decembrie la Hochfilzen in Austria.

Niciun comentariu:

Insportline