Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 ianuarie 2010

Tofalvi a patruzecea in proba de sprint 7,5 km la Antholz-Anterselva (Italia)


Astazi, la Antholz-Anterselva, in Italia, in ziua a-III-a a intrecerile etapei a-VI-a din cadrul Cupei Mondiale la biatlon a fost programata cursa de 7,5 km sprint la feminin. Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de 4 sportive (Alexandra Stoian, Mihaela Purdea, Dana Plotogea si Eva Tofalvi).
Toate cele 100 de participante la aceasta intrecere au terminat cursa, iar dintre aceste atlete 11 sportive au nimerit toate cele 20 de tinte.
Prima romanca in clasamentul general a fost Eva Tofalvi care alterneaza evolutiile bune cu cele slabe. Astfel plecata in cursa cu numarul de concurs 28 ciucanca a terminat intrecerea pe locul 40 cu 2 tinte ratate cate una din fiecare pozitie si la o distanta de 2,24 minute de castigatoarea probei germanca Magdalena Neuner care a terminat cursa cu timpul de 20,20 minute si o singura tinta ratata din pozitia in picioare. Pozitia ocupata in aceasta proba ii da dreptul Evei sa participe duminica in cursa de urmarire 10 km. Cu punctul acumulat astazi zestrea Evei Tofalvi se mareste la 61 de puncte agonisite in intrecerile din cadrul Cupei Mondiale ocupand momentan locul 48 in ierarhia generala.
Urmatoarea romanca in clasamentul general a fost Dana Plotogea care intrata in cursa cu pieptarul numarul 83 a terminat proba pe locul 56 cu 2 tinte ratate toate din pozitia in picioare avand 2,59 minute de intarziere de invingatoare. Acest loc ii permite ca sa alerge duminica in proba de urmarire 10 km.
Bistriteanca Mihaela Purdea intrata in cursa cu pieptarul numarul 68 a terminat intrecerea pe locul 64 cu 3 tinte ratate(una din pozitia culcat si 2 din pozitia in picioare)si la o distanta de 3,09 minute de ocupanta primului loc. Astfel ca, locul ocupat in aceasta proba nu-i da dreptul sa participe in proba de urmarire. In acest caz Purdea ramane cu acelasi numar de puncte si anume 30 de puncte ocupand momentan locul 66 in clasamentul general al Cupei Mondiale cu 30 de puncte.
Ultima romanca in clasamentul general a fost Alexandra Stoian care pornita cu numarul de concurs 15 a terminat intrecerea pe locul 82 cu 4 tinte ratate (o tinta ratata din pozitia culcat si 3 din pozitia in picioare) si la o distanta de 4,22 minute de castigatoarea cursei. Dupa aceasta proba Alexandra ramane cu 17 puncte acumulate in intrecerile anterioare situandu-se acum pe locul 76 in ierarhia generala a Cupei Mondiale.
Urmatoarea intrecere feminina de la Antholz-Anterselva cea de 10 km urmarire va avea loc duminica incepand cu ora 14.00

Niciun comentariu:

Insportline