Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Divizia A1 la volei masculin : CVM Tomis Constanta - CSA Steaua Bucuresti 3-0 (25-1925-17,25-19)


Astazi in Salii Sporturilor din Constanta campioana tarii si detinatoarea Cupei Romaniei CSV Tomis Constanta a intalnit in cadrul etapei a-XIV-a campionatului national Divizia A1 pe CSA Steaua Bucuresti.Militarii nu au rezistat decat 50 de minute fiind invinsi fara drept de apel de catre CSV Tomis Constanta.“Marinarii” condusi de pe margine de catre cuplul de antrenori Stelio de Rocco şi Mircea Dudas au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Sebastian Firpo (coordonator) – Radu Began (capitan, centru), Petrisor Macovei (centru), Yasser Romero(extrema), Dragan Szetozarevic (extrema), Florin Voinea (universal) - Razvan Tanasescu (libero).Primul set se incheie dupa 18 de minute cu scorul de 25-19 in favoarea gazdelor dupa ce au condus cu 8-6 si 16-13. In acest set tomitanii au beneficiat de 22 de servicii din care 4 s-au oprit in fileu. Din 16 atacuri doar 4 si-au ratat tinta. Procentaj de reusita 66% la cele 9 blocae efectuate de constanteni. De mentionat faptul ca “marinarii” au facut cadou 6 puncte ardelenilor prin cele 6 preluari gresite.
Setul al doilea care a durat 17 de minute este la discretia gazdele care conduc ostilitatile in permanenta cu 8-7 si 16-11 pentru ca sa incheie setul cu scorul de 25-17. Tomisul a beneficiat de 24 de servicii din care unul a fost asa si 3 au intalnit plasa fileului fiind transformate in puncte pentru adversar. Din cele 18 atacuri 14 si-au atins tinta iar la capitolul blocaje pe atacul adversarilor din cele 9 efectuate 6 s-au transformat in punct pentru campioni.Setul al treilea si ultimul de fapt a durat doar 15 minute gazdle adjudecandu-l cu scorul de 25-15 dupa ce au condus 8-5 si 16-9. Stelio de Rocco incepe acest set cu extrema maghiara Szabolcs Szalai in locul cubanezului Yasser Romero.In ultimul partial gazdele au beneficiat de 24 de servicii din care 3 a nimerit plasa fileului iar 3 au fost servicii-as. Din 13 atacuri 12 au fost fructificate aducand puncte iar din cele 10 blocaje efectuate 5 au adus puncte pentru gazde. Din nou preluarea este punctul slab al tomitanilor acestia "reusind" 3 puncte pentru adversari.
Pe finalul setului la gazde au mai jucat Filip Despotovski in locul lui Sebastian Firpo si Mihai Dumitrache in locul lui Dragan Szevotozarevic.Cu aceasta victorie gazdele ies din pasa neagra care i-a costat iesirea din cupele europene si pierderea a doua partide in campionat. De data aceasta remarcam intreaga echipa care in aceasta partida a strans randurile si au reusit o evolutie buna care ne da dreptul sa speram intr-o revenire de forma necesara pentru ca peste doua saptamani vine la Constanta, REMAT Zalau. Pana atunci, saptamana viitoare, CVM Tomis va evolua tot pe propriul teren unde va intalni pe modesta echipa CVM Brasov un prilej de verificare inaintea importantei partide cu ardelenii.

Niciun comentariu:

Insportline