Totalul afișărilor de pagină

duminică, 31 ianuarie 2010

Sortii au decis Romania - Rusia in calificarile pentru Europenele de handbal masculin din Suedia din 20011

Astazi la Viena a avut loc tragerea la sorti a partidelor din play-offul de calificare la Campionatul European de handbal masculin ce se va desfasura in anul 2011 in Suedia. Din cele 39 de echipe nationale care au participat la calificarile pentru aceasta competitie au mai ramas in cursa 18 echipe. Acestea au fost impartite in 3 urne valorice astfel :

Urna I :
Austria, Cehia, Danemarca, Spania, Germania, Rusia, Norvegia si Slovenia (in ordinea clasarii lor la Campionatul European de anul acesta din Austria).

Urna II :
Ungaria, Serbia si Ucraina (aceste echipe s-au clasat pe pozitiile 13-16 la Campionatul European de anul acesta din Austria exceptie facand Suedia tara organizatoare)

Urna III:
Grecia, Lituania, Olanda, Portugalia, Romania, Elvetia si Slovacia (castigatoarele celor 7 grupe de calificare).

In urma tragerii la sorti efectuate de catre legendarul handbalist suedez Stefan Lovgren au rezultat urmatoarele confruntari :

Austria - Olanda
Norvegia-Lituania
Slovenia - Ungaria
Germania - Grecia
Slovacia- Ucraina
Serbia - Cehia
ROMANIA - RUSIA
Danemarca - Elvetia
Portugalia - Spania

Partidele vor avea loc turul pe 12/13 iunie 2010 iar returul pe 19/20 inuie 2010.
Invingatoarele din aceasta dubla mansa se vor califica la Campionatul European de handbal masculin ce se va desfasura in anul 2011 in perioada 13 -30 ianuarie in Suedia.
Pentru aceasta competitie sunt calificate direct Franta campioana europeana, Suedia tara organizatoare si cele mai bine clasate 3 tari la aceeasi competitie - Croatia, Islanda si Polonia.

Niciun comentariu:

Insportline