Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 20 ianuarie 2010

Eva Tofalvi locul 20 in proba de 15 km individual din cadrul etapei a-VI-a a Cupei Mondiale de biatlon de la Antholz-Anterselva (Italia)

Astazi, la Antholz-Anterselva, in Italia, odata cu proba feminina de 15 km individual au debutat intrecerile etapei a-VI-a din cadrul Cupei Mondiale la biatlon. Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de 4 sportive (Alexandra Stoian, Mihaela Purdea, Dana Plotogea si Eva Tofalvi).
Din cele 93 de participante la aceasta intrecere 87 au terminat cursa, iar dintre aceste atlete doar una (Michela Ponza- Italia) a nimerit toate cele 20 de tinte.
Prima romanca in clasamentul general a fost Eva Tofalvi care alterneaza evolutiile bune cu cele slabe. Astfel plecata in cursa cu numarul de concurs 20 ciucanca a terminat intrecerea pe locul 20 cu 2 tinte ratate ambele din pozitia in picioare avand totodata 2 minute de penalizare si la o distanta de 3,01 minute de castigatoarea probei germanca Magdalena Neuner cu timpul de 43,14 minute si 3 tinte ratate (una din pozitia culcat si 2 din pozitia in picioare) si 3 minute de penalizare. Cu cele 21 de puncte acumulate astazi zestrea Evei Tofalvi se mareste la 60 de puncte acumulate in intrecerile din cadrul Cupei Mondiale ocupand momentan locul 46 in ierarhia generala.
Mihaela Purdea intrata in cursa cu pieptarul numarul 52 a terminat intrecerea pe locul 32 cu 3 tinte ratate (una din pozitia culcat si 2 din pozitia in picioare) si totodata cu 3 minute de penalizare si la o distanta de 4,27 minute de ocupanta primului loc. Astfel ca, cu cele 9 de puncte acumulate Mihaela se situeaza momentan pe locul 63 in clasamentul general al Cupei Mondiale cu 30 de puncte.
A treia romanca in clasamentul general a fost Dana Plotogea care intrata in cursa cu pieptarul numarul 92 a terminat cursa pe locul 57 cu 4 tinte ratate toate din pozitia in picioare avand 4 minute de penalizare la o distanta de 7,16 minute de invingatoare.
Ultima romanca in clasamentul general a fost Alexandra Stoian care pornita cu numarul de concurs 9 a terminat intrecerea pe locul 77 cu 6 tinte ratate cate 3 din fiecare pozitie si 6 minute penalizare si la o distanta de 9,57 minute de castigatoarea cursei. Dupa aceasta proba Alexandra ramane cu 17 puncte acumulate in intrecerile anterioare situandu-se acum pe locul 75 in ierarhia generala a Cupei Mondiale.
Urmatoarea intrecere feminina de la Antholz-Anterselva cea de 7,5 km sprint va avea loc vineri incepand cu ora 15.00

Niciun comentariu:

Insportline