Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Biatlonista Reka Ferencz locul 17 in proba de sprint 7,5 km la Torby(Suedia)

Astazi, la Torby, in Suedia, in ziua a treia a intrecerilor Campionatului Mondialde biatlon pentru juniori a avut loc proba de sprint 7,5 km . Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de Reka Ferencz.

Din cele 62 de participante care au terminat cursa, cinci atlete au nimerit toate cele 10 de tinte printre ele fiind si castigatoarea cursei germanca Maren Hammerschmidt care a terminat intrecerea cu timpul de 22,56 minute. Pe celelalte doua pozitii ale podiumului au urcat frantuzoaica Sophie Boilley la 17 secunde distanta de prima pozitie si norvegianca Synnoeve Solemdal la 43 de secunde distanta de locul unu.
Campioana mondiala din proba de 12,5 km individual harghiteanca Reka Ferencz care in lun martie va implini 21 de ani, legitimata la Dinamo Bucuresti, pornita in cursa cu numarul 17 de concurs a terminat proba dupa 25,04 minute cu 2 tinte ratate ambele din pozitia culcat si la o distanta de 2,08 minute de primul loc. Locul ocupat in aceasta intrecere ii da dreptul sportivei romane sa participe maine in proba de urmarire 10 km care se va desfasura maine incepand cu ora 13.30

Niciun comentariu:

Insportline