Totalul afișărilor de pagină

joi, 31 octombrie 2013

Studentele constantence invingatoarea in colocviul de pe litoral : CSU Neptun Constanta - Universitatea Jolidon Cluj 32-25 (18-9)

Dupa o pauza de doua saptamani cauzata de dubla cu Norvegia, Liga Nationala de handbal feminin si-a reluat activitatea. In prologul etapei a-VII-a, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, in prezenta a 200 de spectatori, echipa gazda CSU Neptun Constanta a primit replica ardelencelor de la Universitatea Jolidon Cluj. Oaspetele veneau pe litoral din postura de favorite prin prisma rezultatelor dar si a faptului ca in lot transilvanencele au jucatoare cae evolueaza pentru nationala a Romaniei si le-am numit aici pe Mihaela Ani Senocico, Florina Chintoan, Mihaela Tivadar.
In teren lucrurile nu au stat asa calcul hartiei fiind rasturnat de catre "sirenele" Neptului care, chiar daca au fost conduse cu 1-0, nu au dezarmat astfel ca in minutul 13 scorul era 8-3 in favoarea constantencelor iar in minutul 19 cand antrenorul oaspetelor Horatiu Pasca a fost nevoit sa ceara al doilea time-out gazdele conduceau cu scorul de 12-5 aceasta si datorita interventiilor portaritei Mihaela Petrescu care a fost intr-o zi de gratie reusind nu mai putin de 21 de parade.Pana la sfarsitul primei reprize dobrogencele isi maresc avantajul astfel ca vor intra la cabine cu un ecart de 9 goluri scor 18-9.
Ardelencele revin de la vestiare montate astfel ca in minutul 38 scorul arata 21-15 pentru studentele de pe litoral aceasta si ca urmare a eliminarilor dictate de catre cele doua arbitre impotriva celor de la CSU Neptun. Cravasate de pe margine de catre antrenorul Ion Craciun elevele sale nu cedeaza lupta ba mai mult vor reusi sa refaca diferenta de la pauza in minutul 50 scor 28-19. Urmeaza o perioada de relaxare in jocul constantencelor aceasta si pe fondul oboselii acumulate de trioul Enescu, Sheiko, Tiron care a dus greul meciului, relaxare care se vede si pe tabela de marcaj in minutul 56 scorul fiind de 30-24. Prea tarziu insa pentru ardelence care au fost o umbra a echipei care anul trecut juca in preliminariile Ligii Campionilor. Scor final dupa 60 de minute de joc 32-25 (18-9) in favoarea studentelor de la malul Marii Negre care intrerup astfel seria neagra de 6 infrangeri consecutive obtinand totodata si prima victorie in campionat. 
Pentru CSU Neptun au evoluat : Mihaela Petrescu 21 aruncari parate din 45 aruncari la poarta (din care o lovitura de la 7 metri), Yuliya Dumanska (1/1) - Alla Sheiko (10 goluri din 12 aruncari din care una de la 7 metri), Bianca Tiron (8/16), Andreea Enescu (5/9), Oana Ionescu (4/4), Adina Zavlog (2/2), Andreea Marginean (1/1), Andreea Vasiliu (1/1) si Paula Toma (1/1 aruncari de la 7 metri)

Niciun comentariu:

Insportline