Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 octombrie 2013

Florin Mergea castiga pentru a doua oara proba de dublu a "Open de Rennes"

In perioada 7-13 octombrie, la Rennes, in Franta, sub denumirea de "Open de Rennes", pe suprafata hard (greenset gradprix), s-a desfasurat a -VIII-a editie a unui turneu de tenis challenger dotat cu premii in valoare totala de 64.000 $.
In intrecerea de dublu romanul Florin Mergea venea din postura de castigator al editiei de anul trecut atunci cand facea pereche cu germanul Philipp Markx. Pentru acest turneu Florin a facut pereche cu austriacul Olivier Marach ajungand din nou pana in finala turneului. Pana atunci el si cu Marach cotati ca favoriti numarul 4 la castigarea intrecerii au trecut rand pe rand de perechea britanico-australiana Jamie Delgado, Jordan Kerr in primul tur cu scorul de 6-2, 6-4. In sferturile de finala i-au invins dupa doua seturi pe dublul german Andreas Beck si Alexander Satschko cu scorul de 6-2, 7-5.In semifinale francezii Pierre - Hugues Herbert si Nicolas Renavand s-au inclinat in fata perechii romano-austriece dupa doua seturi cu scorul de 6-2, 6-4. In finala Mergea si Marach au trecut de dublul germano-american Simon Stadler si Nicholas Monroe dupa o ora si 38 de minute cu scorul de 6-4, 3-6, 10-7
Pentru aceasta izbanda  Florin Mergea si coechipierul sau au fost recompensati cu un cec in valoare de 3.950 $ fiecare si 100 de puncte ATP. 

Niciun comentariu:

Insportline