Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 octombrie 2013

Mors - Thy Handebold (Danemarca) - HCM Constanta in turul III al Cupei EHF la handbal masculin

Astazi, la Viena, s-a desfasurat tragerea la sorti a partidelor contand pentru turul III al Cupei EHF la handbal masculin. Campioana Romaniei, HCM Constanta a fost repartizata in urna capilor de serie iar vicecampioana Stiinta Bacau in urna a doua valorica.
In urma tragerii, sortii i-au harazit echipei HCM Constanta pe danezii de la Mors - Thy Handebold iar Stiinta Bacau va juca impotriva suedezilor de la IFK Kristianstad. Cele doua echipe din Romania vor evolua in prima partida in deplasare pe 23/24 noiembrie urmand ca returul sa se desfasoare o saptamana mai tarziu.
Imediat dupa tragerea la sorti iata ce declara antrenorul danezilor Jan Pausen : "...nu a fost deloc o tragere norocoasa... Constanta este o echipa puternica,vom avea un drum lung pentru partida retur si nu ne convine faptul ca prima partida se va desfasura acasa... asa ca mai rau de atat nu se putea.."
In prezent echipa daneza ocupa locul 12 intr-un campionat  care a inceput nou sezon pe 31 august si care este format din 14 echipa. Pana in acum nordicii au disputat 8 partide obtinand doar 2 victorii si restul fiind infrangeri.

Niciun comentariu:

Insportline