Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Au invins dar nu au convins CVM Tomis Constanta - CS Arcada Galati 3 - 0 (25-17, 25-11, 25-21) in Divizia A1 la volei masculin

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, in prezenta unui public restrans,  campioana Romaniei, CVM Tomis Constanta a primit replica noi promovate CS Arcada Galati intr-o partida contand pentru etapa a-II-a a Diviziei A1 la volei masculin. Cu un lot schimbat aproape in totalitate din care au mai ramas doar centrii Sergiu Stancu, Adrei Spanu si liberoul Razvan Tanasescu iar liberoul bulgar Valentin Ivanov si extremele Dragos Pavel si Dimitri Bahov au revenit dupa scurte pelegrinari pe alte meleaguri  antrenorii campioanei Martin Stoev principal si Radu Began secund spera la realizarea unui nou event campionat cupa dar si la o prezenta mult mai cosistenta in Liga Nici nu a inceput bine campionatul si deja au aparut problemele in tabara constanteana brazilianul Joao Dias Massinatori adus cu surle si trambite suferind o ruptură de menisc care-l va tine departe de volei o lunga perioada de timp. Acest fapt a dus la reactivarea lui Radu Began pentru ca, doar cu tanarul Vologa, de doar 17 ani, in postura de rezerva a celor doi centri nu poti aborda atat campionatul cat si partidele foarte importante din Liga Campionilor. 
Aceste fiind datele problemei antrenorul bulgar al CVM-ului Martin Stoev ajutat de Radu Began a aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Andrei Zhekov (cap.,coordonator), Reda Haikal (extrema), Israel Calderon Rodriguez (universal), Andrei Spanu (centru), Sergiu Stancu (centru), Dimitri Bahov (extrema) şi Valentin Ivanov pe postul de libero.
In primul partial echilibrul se mentine pana la scorul de 14-12 dupa care gazdele isi aduc aminte ca sunt echipa campiona a Romaniei si vor castiga setul cu scorul de 25-17.
In urmatorul set  galatenii au rezistat pana la primul time-out tehnic scor 8-6 pentru dobrogeni dupa care tomitanii si-au facut jocul si au castigat setul cu scorul de 25-11
Setul al treilea care avea sa fie si ultimul avea sa fie si cel mai echilibrat echipa nou promovata din Galati tinand pasul cu constantenii pana aprope de finalul setului (18-17) aceasta poate si pentru ca spre finalul meciului au fost introdusi in teren la gazde Dragos Pavel, liberoul Razvan Tanasescu dar si juniorul de doar 16 ani Adrian Aciobanitei.In fianl s-au impus jucatorii Tomisului cu scorul de 25-21 castigand partida cu scorul general de 3-0.
La pretentiile conducerii care au anuntat un buget de un milion de euro pentru acest sezon si faptul ca doresc sa reediteze performantele de anul trecut din campionat iar parcursul in Liga Campionilor sa fie unul cat  mai lung echipa si in special noii jucatori s-au chinuit efectiv sa invinga o echipa nou promovata fara mari pretentii.La o prima evaluare dupa partida de astazi jucatorii adusi sunt sub valoarea celor de anul trecut si i-am numit aici Gonzales, Bojic, Bojovic, Terzic, Gontariu, Merkhusev, Stoykov. Poate este prea devreme dar... miercuri CVM Tomis Constanta debuteaza in nou sezon al Ligii Campionilor jucand in deplasare in Austria, la Innsbruck, in compania echipei locale Hyo Tirol.
In concluzie au invins dar nu au convins chiar daca procedeul la care au stat cel mai bine constantenii a fost blocajul a adus 13 puncte, asii au fost in numar de 4 dar au existat si 10 puncte bonus oferite oaspetilor prin greselile de la serviciu.   

Niciun comentariu:

Insportline