Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 octombrie 2013

Monica Niculescu eliminata de Angelique Kerber in primul tur la "Generali Ladies Linz"


In perioada 7 - 13 ocotmbrie 2013, la Linz, in Austria, sub denumirea de "Generali Ladies Linz", pe suprafata hard deco-turf, se desfasoara un turneu rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 235.000 $. Romania a fost reprezentata in competitia feminina, la simplu, de catre Monica Niculescu si Alexandra Cadantu.
Monica Niculescu, prima romanca intrata in concurs, in varsta de 25 de ani, situata actualmente pe locul 45 in ierarhia WTA, a intalnit-o in primul tur al competitiei pe germanca Angelique Kerber, in  varsta de 25 de ani locul 10 in clasamentul WTA, favorita numarul 1 a intrecerii si totodata beneficiara unui wild card primit din partea organizatorilor. Dupa un inceput entuziasmant al Monica care dupa numai 22 de minute si-a adjudecat primul set cu scorul de 6-0 (!) adversara sa reusind doar 10 puncte fata de 23 ale jucatoarei nascute la Slatina in seturile urmatoare Monica nu a mai fost aceeasi sau mai bine spus Kerber a revenit in forta impunandu-si  jocul castigand astfel urmatoarele doua seturi cu scorul de 6-1, 6-2 si avansand in faza urmatoare a turneului dupa 105 minute de joc.
Singura tenismena din Romania care a reusit sa treaca in turul II a fost Alexandra
Cadantu, in varsta de 23 de ani, situata actualmente pe locul 72 in ierarhia WTA, a intalnit-o in primul tur al competitiei pe reprezentanta gazdelor Melanie Klaffner, in  varsta de 23 de ani locul 184 in clasamentul WTA, jucatoare venita din calificari. Dupa dupa 98 de minute de joc victoria a revenit lui Cadantu in 2 seturi cu scorul de 7-6 (7-4), 6-2.
In turul urmator Cadantu va juca cu invngatoarea Monicai, germanca Angelique Kerber favorita numarul 1 a intrecerii.  
Pentru participarea la acest turneu Monica a fost recompensata cu un 1 punct in clasamentul WTA si un cec in valoare totala de 1.472 de euro.

Niciun comentariu:

Insportline