Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 octombrie 2013

Horia Tecau si Max Mirnyi invingatori la Beijing dupa BRD Nastase Tiriac Trophy si Rosmalen Grass Court Championships

In perioada 30 septembrie - 6 octombrie 2013, la Beijing, in China, sub denumirea de "China Open", pe suprafata hard, s-a desfasurat un turneu de tenis rezervat baietilor cu premii totale in valoare de 2.315.250 $. Romania a  fost reprezentata in competitia masculina, la dublu, de catre Horia Tecau.
Constanteanul Horia Tecau, in varsta de 28 de ani aflat in acest moment pe locul 28 in clasamentul ATP la dublu, impreuna cu partenerul sau belarusul Max Mirnyi  au intalnit in primul tur al competitiei dublul sarbo-francez Nenand Zimonjic, Julien Benneteau favoritii numarul 4 ai intrecerii de care au trecut dupa doua seturi cu scorul de 6-3, 6-4. In sferturile de finala au trecut in doua seturi de perechea britanica Colin Fleming, Jonathan Marray cu scorul de 6-4, 7-6. In semifinale au avut noroc pentru ca adversarii, dublul sarbo-elvetian Novak Djokovic, Stanislas Wawrinka, nu s-au prezentat castigand astfel prin abandonul acestora. Ajunsi in ultima faza a turneului, finala, Horia si Max au avut de infruntat perechea italiana Fabio Fognini, Andreas Seppi de care au trecut in doua seturi cu scorul de 6-4, 6-2 dupa 68 de minute de joc castigand astfel trofeul pus in joc.
Gratie acestei izbande Horia Tecau si Max Mirnyi au fost rasplatiti cu un cec in valoarea de 164.000 $ fiecare si cate 500 de puncte in clasamentul de dublu al ATP.
Dupa victoriile de la BRD Nastase Tiriac Trophy din aprilie si  Rosmalen Grass Court Championships din iunie Horia Tecau si Max Mirnyi si-au trecut in palmares al treilea turneu castigat care le creste sansele in a prinde biletele pentru Turneul Campionilor din decembrie de la Londra.

Niciun comentariu:

Insportline