Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 octombrie 2013

Simona Halep trece fara probleme de Magdalena Rybarikova la "Kremlin Cup by Bank of Moscow" din Rusia

In perioada 12-20 octombrie 2013, la Moscova, in Rusia, sub denumirea de "Kremlin Cup by Bank of Moscow", pe suprafata hard, se desfasoara un turneu de tenis rezervat ata fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 795.707 $. Romania este reprezentata in competitia feminina la simplu, de catre Simona Halep.
Constanteanca Simona Halep in varsta de 21 de ani situata actualmente pe locul 15 in ierarhia WTA, cea care a invatat din taine le tenisului la Tenis Club Idu, favorita numarul 5 la castigarea intrecerii a avut tur liber in prima runda astfel ca turul II a jucat cu slovaca Magdalena Rybarikova invingatoare in primul tur in fata rusoaicei Xsenia Pervak (Rusia) cu scorul de 7-5, 6-2.
Din pacate confruntarea nu a durat decat 42 de nminute pentru ca la scorul de 6-2 pentru Halep slovaca Magdalena Rybarikova a abandonat ca urmare a unei accidentari.
In optimile de finala Simona Halep va evolua in compania rusoaicei Alisa Kleybanova acesta din urma producand surpriza in turul II cand a eliminat-o pe favorita numarul 6 a competitiei  iberica Carla Suarez Navarro  in doua seturi cu scorul de 7-6, 6-4.

Niciun comentariu:

Insportline