Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 iulie 2013

Victor Crivoi si-a luat revansa in fata lui Adrian Ungur la "BRD Timisoara Challenger"

Astazi la Timisoara, pe zgura, la Baza Sportiva "Electrica" sub denumirea de "BRD Timisoara Challenger" au continuat intrecerile editei a-II-a unui turneu challenger de tenis care se va desfasura in intervalul 2-7 iulie si care este dotat cu premii in valoare total de 30.000 $. 
In ziua a treia confruntare romaneasca in sferturile de finala ale competitiei.Adrian Ungur in varsta de 28 de ani, aflat actualmente pe locul 94 in ierarhia de simplu a ATP, favoritul numarul 1 al concursului la intalnit pe Victor Crivoi in varsta de 31 de ani, situat pe locul 234 in ierarhia ATP intr-o reeditare a partidei disputate in semifinalele turneului "BRD Arad Challenger" cand victoria a revit lui Adrian. De data aceasta Victor s-a impus foarte usor in doua seturi cu scorul de 6-1, 6-2.In semifinale Crivoi va juca impotriva austriacului Andreas Haider-Maurer favoritul numatul 3 a intrecerii.
Pentru calificarea pana in aceasta faza a turneului Ungur a fost recompensat un cec in valoare de 875 euro si 15 puncte ATP.

Niciun comentariu:

Insportline