Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 iulie 2013

Confruntare romaneasca in sferturile de finala ale "BRD Timisoara Challenger" Adrian Ungur impotriva lui Victor Crivoi

Astazi la Timisoara, pe zgura, la Baza Sportiva "Electrica" sub denumirea de "BRD Timisoara Challenger" au continuat intrecerile editei a-II-a unui turneu challenger de tenis care se va desfasura in intervalul 2-7 iulie si care este dotat cu premii in valoare total de 30.000 $. 
In ziua a treia, in sesiunea de dimineata, Victor Crivoi in varsta de 31 de ani, situat pe locul 234 in ierarhia ATP, l-a vut ca adversar in turul II al competitiei pe austriacul Michael Linzer in varsta de 23 ani situat pe locul 319 in clasamentul ATP de care a trecut in doua seturi cu scorul de 6-3,6-4. 
Adrian Ungur in varsta de 28 de ani, aflat actualmente pe locul 94 in ierarhia de simplu a ATP, favoritul numarul 1 al concursului, l-a intalnit in turul II al intrecerii  pe italianul Lorenzo Giustino in varsta de 21 ani situat pe locul 336 in clasamentul ATP. Dupa trei seturi disputate victoria a revenit lui Ungur cu scorul de 6-7 (5-7), 6-0, 6-2.
Din pacate in sferturile de finala Adrian Ungur il va intalni pe Victor Crivoi intr-o reeditare a confruntarii de la "BRD Arad Challenger" care a dat castiga de cauza primului.
Aradeanul Marius Copil in varsta de 22 de ani, aflat actualmente pe locul 125 in ierarhia de simplu
a ATP, favoritul numarul 5 a intrecerii, l-a intalnit in turul II intrecerii  pe  italianul Simone Vagnozzi in varsta de 30 ani situat pe locul 265 in clasamentul ATP. Din pacate Copil a trebuit sa se recunoasca invins in fata peninsularului in doua seturi seturi cu scorul de 7-6 (7-5), 6-3. 
Pentru calificarea pana in aceasta faza a turneului Copil a fost recompensat un cec in valoare de 530 euro si 6 puncte ATP.

Niciun comentariu:

Insportline