Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 iulie 2013

Liga Europeana la volei feminin : Bulgaria - Romania 3 - 0 (21-11, 21-9, 21-15)

La Varna, in Palatul Sporturilor si Culturii, de joi pana sambata se desfasoara al patrulea (ultimul) turneu din cadrul grupei A a Ligii Europene la volei feminin. Din aceasta grupa fac parte reprezentativele Ungariei, Bulgariei, Turciei si Romaniei.
Astazi in prima zi a turneului nationala feminina de volei a Romaniei a primit replica reprezentativei similare a a tarii gazda in ceea ce se anunta a fi derbyul grupei.
In terenul lucrurile nu au stata sa. Dupa victoria obtinuta la Craiova cu 3-2 voleibalistele noastre nu au mau practicat acelasi joc fiind invinse fara drept de apel in fata a 300 de spectatori prezenti sa-si sustina favoritele.
Antrenorii Marian Constantin şi Rareş Puni au utilizat urmatoarele jucatoare în aceasta partida :
Ioana Baciu (universal) , Alexandra Trică (libero), Diana Cărbureanu (extrema), Andreea Marin Iliescu, Ramona Postea, Andreea Ispas (libero), Ioana Nemțanu (extrema), , Adina Salaoru (extrema), Sabina Miclea (coordonatoare), Alina Ilie (centru) , Nneka Onyejekwe (centru), Diana Calota (coordonator) .
A fost o partida fara istoric in care jucatoarele de la sud de Dunare au dominat partida castigand cu scorul de 3-0 dupa doar 49 de minute de joc pe seturi cu scorul de 21-11, 21-9 si 21-15.
Cea mai buna jucatoare ale Romaniei daca se poate spune asa ceva a fost universalul Ioana Baciu cu 6 puncte ( 4 atacuri si 2 blocaje). 
Pentru fetele noastre urmeaza partidele cu Turcia si Ungaria care vor fi decisive in lupta pentru ocuparea locului 2, cel care aduce calificare si implicit participarea la turneul final ce se va desfasura saptamana viitoare pe 11 si 12 iulie tot la Varna. 
 


Niciun comentariu:

Insportline