Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 iulie 2013

Liga Europeana de volei feminin : Romania - Turcia 3 - 2 (14-21, 21-23, 21-18, 21-15, 15-13)

La Varna, in Palatul Sporturilor si Culturii, de joi pana sambata se desfasoara al patrulea (ultimul) turneu din cadrul grupei A a Ligii Europene la volei feminin. Din aceasta grupa fac parte reprezentativele Ungariei, Bulgariei, Turciei si Romaniei.
Astazi in a doua zi a turneului nationala feminina de volei a Romaniei a primit replica reprezentativei similare a a Turciei in ceea ce se anunta a fi cel mai important meci al turneului pentru ca invingatoarea avea in mare masura asigurata calificarea in Final Four competitie.
Dupa turneul foarte bun facut la Craiova, elevele antrenorilor Marian Constantin şi Rareş Puni au continuat forma slaba aratata in partida cu Bulgaria astfel ca voleibalistele noastre s-au vazut conduse cu 1-0 la seturi (21-14) iar in partialul al doilea la scorul de 20-15 pentru adversare au incercat sa revina dar au pierdut setul in prelungiri cu 23-21. Cu sabia lui Damocles deasupra capului feteele noastre au reusit sa intoarca soarta partidei castigand urmatoarele doua seturi cu scorul de 21-18 si 21-15. 
In setul decisiv Turcia conduce cu 4-1 dupa care roamncele revin si egaleaza scorul la 13-13 pentru ca sa castige setul cu 15-13 si implicit meciul cu scorul de 3-2. :
Au evoluat pentru Romania : Ioana Baciu (universal), Alexandra Trică (libero), Diana Cărbureanu (extrema), Andreea Marin Iliescu, Ramona Postea, Andreea Ispas (libero), Ioana Nemțanu (extrema), Adina Salaoru (extrema), Sabina Miclea (coordonatoare), Alina Ilie (centru) , Nneka Onyejekwe (centru), Diana Calota (coordonator).Aceasta victorie cu scorul de 3-2 obliga pe fetele noastre ca in partida cu Ungaria sa nu faca nciuun pas gresit altfel se poate rata obiectivul propus calificarea in Final Four -ul Ligii Europene.
Cea mai buna jucatoare ale Romaniei a fost universalul Ioana Baciu cu 18 puncte (16 atacuri, 1 as si 1 blocaj). 

Niciun comentariu:

Insportline